Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Ținând cont de componența loturilor, Aradul are un avantaj și este favorită”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.05.2019

Dan Calancea: „Ținând cont de componența loturilor, Aradul are un avantaj și este favorită”

Olimpia CSU Brașov găzduiește astăzi primul meci din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Antrenorul alb-albastrelor, Dan Calancea, se așteaptă la partide extrem de dificile și vede formația arădeană favorită grație componenței lotului. Acesta va avea la dispoziție doar 8 jucătoare în lupta pentru bronz.

„Este o finală mică pentru care am muncit un întreg sezon. Sunt convins că vor fi partide extrem de dificile. Ținând cont de componența loturilor, Aradul are un avantaj și este favorită, dar sunt convins că fetele noastre vor da totul pentru a ne apăra medalia de bronz și a obține și în acest sezon un loc pe podium. Nu avem alte probleme de lot în afară de absența americancei Brandi Wingate, însă avem doar 8 fete pentru această finală mică. Sper să fim feriți de alte accidentări”, a declarat Dan Calancea, conform mytex.ro.

Olimpia CSU Brașov joacă a patra finală mică din LNBF în patru ani. Pe cea din 2016 a pierdut-o cu 0-2 în fața celor de la CSM Târgoviște, dar avea să își ia revanșa cu un an mai târziu, când a obținut locul pe podium cu 2-0 contra echipei dâmbovițene. În ultimul sezon elevele lui Dan Calancea a câștigat bronzul în minimum de meciuri cu Universitatea Cluj. De cealaltă parte, formația arădeană a câștigat ultima sa medalie în LNBF în 2015, tot bronzul, după 2-0 cu CSU Alba Iulia. Galben-albastrele au mers la Brașov fără antrenorul principal, Bogdan Bulj.

Primul meci al finalei mici se joacă astăzi, de la ora 17:00, la sala D.P. Colibași. Acesta va fi transmis în direct pe pagina de facebook a TV Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!