Stiri Cupa României Feminin

Dan Calancea: „Ambele jocuri sunt deschise oricărui rezultat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.09.2014

Noua ediţie a Cupei României va fi inaugurată de duelul dintre Olimpia Braşov şi CSTBC Alexandria, meci găzduit de Sala D.P. Colbaşi, astăzi, 18 septembrie, începând cu ora 17:00. 

Dan Calancea, antrenorul braşovencelor, a prefaţat dubla pe care echipa sa o va disputa în compania grupării din Alexandria, spunând că adversarele pornesc ca favorite dintr-un anumit punct de vedere. 

„Cu siguranţă, această dublă manşă din prima fază a Cupei României este cea mai echilibrată. Ambele jocuri sunt deschise oricărui rezultat. Alexandria porneşte ca favorită datorită faptului că au în plus faţă de noi 3 săptămâni de pregătire, dar sunt convins că putem surmonta acest aspect printr-o atitudine exemplară. Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la partida de joi care să ne susţină pe întreaga durată a jocului şi în acest fel sunt convins că putem face un pas important spre calificarea în faza următoare a competiţiei”, a declarat tehinicianul pentru olimpiabaschet.ro.

Înaintea acestei întâlniri cu trupa lui Mădălin Piperea, olimpicele de sub Tâmpa au participat la un turneu amical la Sfântu Gheorghe. Braşovencele au cedat în faţa celor de la Sepsi SIC, scor 65-88, dar şi în compania echipei din Ungaria, Atomeromu Szekszard, scor 67-85. În fine, în ultimul joc din cadrul turneului, ardelencele s-au impus în faţa campioanei Bulgariei, Dunav Ruse, cu 65-60. 

„A fost un turneu util pentru echipa noastră, în care nu m-au interesat rezultatele, ci mai degrabă să consolidăm relaţiile de joc. Mai avem de retuşat câteva lucruri, dar am încredere că de la joc la joc vom arata din ce în ce mai bine”, a concluzionat Dan Calancea. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii