Stiri

Dan Calancea: „Apreciez prima participare a echipei noastre într-o competiție europeană, este foarte pozitivă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.03.2018

Formația de sub Tâmpa a câștigat cu 72-55 finala mică cu CSU Alba Iulia. Olimpia CSU Brașov a găzduit în weekend Final 4-ul CEWL, competiție câștigată de CSM Satu Mare.

Antrenorul brașovean, Dan Calancea, a vorbit despre debutul echipei sale într-o competiție continentală, la conferința de presă de după finala mică.

„Aș dori să comentez per ansamblu participarea la această competiție. Din punctul meu de vedere, consider că a fost o experiență extraordinară această primă participare a echipei noastre într-o competiție europeană. Firesc, ne-am fi dorit să jucăm finala mare. Am jucat finala mică, am câștigat-o, cred că, una peste alta, este un rezultat bun și o experiență pentru majoritatea jucătoarelor această competiție.

Să sperăm că o să vină și o finală mare pe care o să o câștigăm. Ne dorim acest lucru. Și în această competiție ne-am dorit să jucăm finala. Ieri echipa din Marburg a fost mult mai bună, indiscutabil. Probabil că și-a dorit mai mult decât noi, dar apreciez prima participare a echipei noastre într-o competiție europeană, este foarte pozitivă”, a declarat Dan Calancea.

Olimpia CSU Brașov va avea parte de un nou turneu acasă în 9 și 10 martie. Atunci va avea loc primul turneu al grupei 1-5, iar brașovencele vor începe faza a doua a campionatului cu CSBT Alexandria.  

*foto: Balazs Gyurko-Henning/Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!