Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Echipa a demonstrat că putem câștiga și împotriva formațiilor mai puternice”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.12.2018

Formația de sub Tâmpa a încheiat pe locul trei prima fază a campionatului, după victoria cu 92-80 în deplasare cu CSM Târgoviște. Antrenorul Olimpiei CSU Brașov, Dan Calancea, a lăudat prestația celor două tinere românce cu minute la alb-albastre și i-a mulțumit căpitanului care a jucat cu temperatură.

„Sunt bucuros că în această seară tinerețea a învins experiența și aici mă refer la Alina Podar (20 de ani – 40 de minute – 23 pcte) și la Amira Al Ash Hab (19 ani – 15:38 minute) care au demonstrat că pot face față unor jucătoare cu experiență impresionantă în Liga Națională cum sunt Ancuța Stoenescu (39 de ani peste 2 săptămâni – 38 de minute – 13 pcte) și Larisa Toma (44 ani – 31 de minute – 10 pcte, 9 recuperări), totodată vreau să o felicit și să îi mulțumesc Biljanei Pesovic pentru modul cum a luptat și a jucat în seara aceasta, ținând cont că are 39 de grade temperatură”, a declarat Dan Calancea pentru site-ul oficial al echipei.

Tehnicianul brașovean a vorbit și despre banca adversarelor. Olimpia CSU Brașov a folosit 7 jucătoare în meciul de miercuri, patru dintre acestea având peste 33 de minute. 8 jucătoare au intrat la gazde, cu patru jucând peste 30 de minute.

„A fost un meci foarte greu, noi veneam după 3 meciuri fără victorie, însă trebuie să le felicit pe fete pentru efortul depus. O victorie muncită și valoroasă, mai ales și datorită faptului că toată perioada aceasta ne-am pregătit în 8 jucătoare, cu o zi înaintea meciului ne-am antrenat cu băieții de la U18 ca să facem un meci 5 la 5. În această seară echipa a demonstrat că putem câștiga și împotriva formațiilor mai puternice și cu o bancă de rezerve ce are posibilitatea să facă mai multe schimbări pe parcursul jocului. Le felicit încă o dată pe fete, le mulțumesc pentru dăruirea depusă și de joi o luăm de la capăt cu pregătirea meciului de sâmbătă de la Cluj”, a adăugat Dan Calancea pentru aceeași sursă.

Următorul meci al formației brașovene va fi la Cluj-Napoca. Acesta este programat sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 15, la sala Horia Demian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!