Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Ne așteaptă un meci dificil la Sfântu Gheorghe”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
15.03.2017

ACS Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru etapa a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tehnicianul brașovencelor, Dan Calancea a vorbit despre această confruntare cât și despre probleme de lot cu care se confruntă, conform brasovtv.com

„Ne așteaptă un meci dificil la Sfântu Gheorghe. Am făcut meciuri bune contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, excepție făcând partida jucată la Brașov în grupa valorică 1-6. Important pentru noi este să ne continuăm ascensiunea. Trebuie să atingem vârful de formă la începutul play-off-ului. Este bine că Houser și Pesovic sunt bine din punct de vedere fizic și se antrenează cu noi. KK mai are nevoie de timp și trebuie să intre în ritm.  Din păcate am pierdut-o pe Maria Ferariu. Ea și-a fracturat un deget în meciul junioarelor de la Alba Iulia, unde a marcat 35 de puncte. Maria a dat însă dovadă de caracter și luni seara a fost la antrenament. În proporție de peste 80% cred că vom ocupa locul patru la finalul campionatului. Vom încerca să pregătim cât mai bine meciurile din play-off, în cele trei dispute rămase de jucat din grupa valorică 1-6.” a declarat tehnicianul, conform brasovtv.com.

Confruntarea din Sala Sporturilor Szabo Kati este programată miercuri, 15 martie, cu începere de la ora 19.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!