Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Nu vom cădea în greșeala de a ne considera dinainte calificați în semifinale. Va fi o serie foarte dificilă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.04.2019

Olimpia CSU Brașov și Phoenix Știința Constanța dispută astăzi și miercuri, de la ora 18:00, primele două partide din primul tur de play-off. Formația brașoveană a trecut în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin în ultimele trei ediții, în timp ce constănțencele sunt la prima apariție în play-off. Antrenorul brașovencelor, Dan Calancea, crede că adversarele au un plus de omogenitate.

„Play-off-ul este o altă competiție. Nu vom cădea în greșeala de a ne considera dinainte calificați în semifinale. Va fi o serie foarte dificilă. Probabil, Constanța are un plus la omogenitate, în condițiile în care a evoluat în această formulă de la startul sezonului. La noi au fost multe schimbări. Sunt convins că fetele vor da totul și ne dorim să ne calificăm în semifinale”, a declarat Dan Calancea, citat de mytex.ro.

Phoenix Știința Constanța a rămas cu același lot pe toată durata disputării campionatului, atât când a evoluat în a doua grupă valorică, cât și când a urcat în Grupa Roșie. Constănțencele au fost pe 6 la finalul fazei a doua a sezonului regulat.

Olimpia CSU Brașov a făcut mai multe schimbări în luna februarie, după ce în prima parte a sezonului a evoluat cu o rotație foarte scurtă. Formația de sub Tâmpa a intrat în play-off de pe locul trei, astfel că are avantajul terenului propriu în disputa cu debutanta de la malul mării. Brașovencele au câștigat ambele partide din faza a doua a sezonului regulat cu constănțencele, singurele confruntări directe de până acum.

În primul tur din play-off se joacă după sistemul 3 din 5 partide. Primele două se dispută la Brașov în 8 și 10 aprilie, de la ora 18:00. Meciul trei va fi la Constanța în 14 aprilie, iar dacă va fi nevoie de meciul patru, acesta se va disputa pe terenul formației mai slab clasate în 16 aprilie. Un eventual decisiv ar urma să aibă loc la sala D.P. Colibași din Brașov în 19 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!