Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Sper că vom obține victoria”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
07.04.2017

ACS Sepsi și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tehnicianul oaspetelor, Dan Calancea a pregațat duelul de la Sf. Gheorghe.

„Fetele sunt foarte motivate și conectate. Pornim cu șansa a doua, dar asta nu înseamnă că Sf. Gheorghe va fi echipa care va merge în finală. Vom face tot ce se poate și sunt convins că avem argumentele noastre în această luptă pentru calificarea în ultimul act. În acest sezon nu am reușit nici o victorie cu Sf. Gheorghe, este singura formație pe care nu am învins-o. Sper să o facem acum, când este cel mai important. Primul meci al seriei este extrem de important. Sper că vom obține victoria. Pentru a ne impune acolo, trebuie să prindem o zi de excepție, să avem o defensivă solidă, să nu comitem mari greșeli. Detaliile vor face diferența. Sunt convins că publicul de la Sf. Gheorghe va fi prezent în număr mare. Pe de altă parte, fetele noastre sunt obișnuite și le place să joace într-o asemenea atmosferă, iar acest aspect poate să le influențeze pozitiv”.

foto: Gyurko-Henning Balazs - CROW Security

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Domnule Calancea,sinteti prea optimist !!!Ati uitat rezultatul meciurilor anterioare ???Ati uitat clasamentul general ?? Va asteptam si va uram noroc,ca sa puteti suporta umilinta secuiasca! Succes SEPSI SIC !!! SINTETI MULT MAI BUNE CA BRASOVENCELE LUI CALANCEA !!!HAI FETELOR !!

    cu 6 ani în urmă (08.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Ce ziceti de rezultat domnule Calancea ?? Sa pierzi cu 45 de cosuri este cam rusinos !! Ati fost mult prea optimist in afara terenului si umilit pe teren ! !

    cu 6 ani în urmă (09.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!