Stiri Cupa României Feminin

Dan Calancea: „Sunt convins că suntem capabili să ne calificăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.09.2018

Formația brașoveană nu a avut o prestație prea reușită în primul meci oficial al sezonului, fiind învinsă cu 61-70 la Arad, în prima manșă din turul 1 al Cupei României. Alb-albastrele au ratat mult din poziții favorabile, iar în sfertul 3 le-au trebuit 7 minute să reușească primele puncte. Antrenorul brașovencelor, Dan Calancea, crede că echipa sa poate reveni de la -9 în returul de pe propriul teren.

Brașovencele au fost conduse la 17 puncte în minutul 38, dar au recuperat pe final, profitând de faptul că antrenorul gazdelor a dat minute tinerelor debutante. Returul va porni de la +9 în favoarea arădencelor.

„Este un prim meci, Cupa României se decide după al doilea joc. Aradul a jucat astăzi mult mai bine decât noi și a câștigat meritat. Am avut căderi normale pe parcursul jocului. Consider că în faza în care suntem acum, am avut doar două jocuri de pregătire, față de șase sau șapte câte a avut Aradul, dar totul se va decide sâmbătă la Brașov. Sunt convins că suntem capabili, sunt convins că Aradul va juca la Brașov mult mai bine decât a făcut-o astăzi, dar o spun încă o dată, sunt convins că suntem capabili să ne calificăm. În economia jocului a contat absolut tot, am ratat mult mai mult decât Aradul astăzi, în situații extraordinar de clare. Probabil că astăzi Aradul și-a dorit mai mult victoria și a câștigat meritat”, a declarat Dan Calancea după meciul de la Arad.

Olimpia CSU Brașov a avut doar 9 jucătoare pe foaia de joc la prima partidă oficială pe care a disputat-o în noul sezon, dintre care au jucat 8. Alb-albastrele s-au despărțit de curând de fundașul Tarter. Și gazdele au avut două jucătoare indisponibile.

Returul dublei dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, la sala D.P. Colibași din Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii