Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleşeriu: “Din păcate un meci mai uşor decât sunt cele de obicei cu Târgu Mureş”

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2017

csu sibiu dan fleseriu

CSU Sibiu a obţinut o victorie clară în faţa lui BC Mureş, scor 91-59, în etapa a noua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

După meci antrenorul sibienilor, Dan Fleşeriu, a avut o declaraţie plină de fair play faţă de adversarii care au numeroase probleme financiare şi de lot:

Din păcate un meci mai uşor decât sunt cele de obicei cu Târgu Mureş. Au jucat fără cei doi străini ai lor şi fără jucătorul U23 titular. Au probleme, nu aş vrea să fiu în pielea lor şi îmi pare rău pentru ei. Din punctul nostru de vedere am încercat să rotim cât mai mult şi să dăm minute tuturor jucătorilor. Am şi reuşit. Au fost momente bune de joc şi apreciate de public. Sper ca jucătorii care au primit mai multe minute vor aprecia lucrul ăsta şi în meciul următor să joace mai bine.

Fleşeriu a discutat şi despre jocul din spatele liniei de trei puncte:  

Nu ne-am propus de la începutul jocului să doborâm recordul de trei puncte. La pauză le-am spus jucătorilor de asta, dar atunci când fugi după ceva, atunci nu reuşeşti. Poate dacă nu le ziceam nimic, ar fi reuşit să egaleze. Am fost destul de aproape, dar aş prefera să îl egalăm la anul, sincer să fiu. Ar trebui să ne uităm pentru aruncarea de 3 puncte, deoarece contrar celor ce se credea la începutul campionatului, că nu vom avea şut de 3 puncte, avem aproape toţi jucătorii buni aruncători de 3 puncte şi ar trebui să valorificăm mai mult lucrul ăsta. Sperăm că vom fi din ce în ce mai buni.

După această victorie, CSU Sibiu a ajuns la 6-3. În următorul meci sibienii vor întâlni în deplasare Poli Iaşi.

*foto: Dragoş Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!