Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În ciuda celor 25 de turnover-uri pe care le-am avut, mă bucur că am reușit să câștigăm”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.03.2017

CSU Sibiu a obținut o victorie, vineri seara, în fața celor de la BC SCM Timișoara, în debutul fazei a doua a sezonului regulat. Sibienii au intrat mai greu în partidă, dar au revenit pe parcurs și s-au impus la o diferență de 7 puncte: 77-70.

La finele partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că deși a acumulat 25 de turnover-uri, echipa sa a reușit să câștige deoarece a gestionat mai bine jocul în momentele de egalitate.

„Am avut un început mai greu. În primul sfert ei jucau, noi păream că dormim și s-au dus la 10 puncte. Dar am reușit să revenim, ceea ce e mare lucru. Am reușit să joc cu o bancă mai lungă și, așa cum mi-am propus înainte de meci, am jucat mai mult cu Paliciuc și cu Mirel Dragoste. Au dat randament, au jucat foarte bine iar ceilalți și-au făcut treaba bine, ca de obicei și, în ciuda celor 25 de turnover-uri pe care le-am avut, mă bucur că am reușit să câștigăm. În general, la atâtea  mingi pierdute nu prea poți câștiga, dar am gestionat destul de bine momentele de egalitate și nu i-am lăsat să arunce liber”, a spus Dan Fleșeriu.

 BC CSU Sibiu joacă următorul meci în deplasare, pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank. Partida se dispută miercuri, 8 martie, de la ora 19:45.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!