Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În niciun caz nu avem voie să ne relaxăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2018

BC CSU Sibiu a reușit să câștige primul meci din playoff. Echipa galben-albastră s-a impus în propria arenă în fața lui SCM U Craiova, scor 86-73. Dan Fleșeriu, antrenorul echipei lui BC CSU Sibiu, a tras concluziile la finalul unui joc tranșat de elevii săi în partea a doua:

„A fost un meci greu așa cum ne așteptam. Ei au pus foarte multă presiune în apărare în prima repriză. Noi a trebuit să recurgem la un joc cu echipă mică, ca să fim și în atac și în apărare cu o viteză comparabilă cu cea a Craiovei. Din păcate am reușit doar în repriza secundă să ne folosim pivoții și avantajul sub coș. Mă bucur că băieții și-au revenit puțin. Am avut o atitudine mult mai bună, potrivită pentru playoff și sper să facem meciul următor mult mai bun decât acesta. În niciun caz nu avem voie să ne relaxăm pentru că o echipă precum Craiova, cu jucătorii pe care îi are, oricând poate să revină. Au shooteri foarte buni de la 3 puncte și cu siguranță ne vor pune probleme. 100% nu au renunțat încă.”

Întrebat de împerecherile din startul meciului, în care oltenii au fost la conducere, Dan Fleșeriu a răspuns:

„Teoretic match-up-urile erau potrivite. Problema a fost că ei au jucat în viteză foarte mare și noi ne-am concentrat foarte mult în apărare. Am și reușit să-i ținem la 73 de puncte. Dacă vă uitați, doar noi am reușit această performanță în acest sezon la ei acasă. Sunt o echipă care marchează foarte mult și au o viteză de joc mult peste celelalte echipe. Jocul cu doi pivoți la început ne-a dezavantajat. În partea a doua când ei au mai obosit, noi am reușit să ne fructificăm avantajul acesta.”

BC CSU Sibiu luptă să-și păstreze avantajul terenului propriu, iar meciul 2 al seriei cu SCM U Craiova va avea loc vineri, 4 mai, tot la Sala Transilvania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!