Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În sfârșit ajungem la meciurile importante și extrem de importante”

David Istrate

David Istrate
10.05.2019

Dan Fleșeriu: „În sfârșit ajungem la meciurile importante și extrem de importante”

După ce a trecut de CS Dinamo Știința București cu scorul de 3-1, BC CSU Sibiu se pregătește de faza următoare acolo unde o va întâlni pe SCM U Craiova. Formația olteană a învins-o la rândul ei pe SCM Timișoara cu scorul de 3-2, după cinci confruntări foarte echilibrate.

În declarația sa, Dan Fleșeriu afirmă că primul meci al semifinalelor este cel mai important, deoarece experiența din ultimii doi ani cu primul joc nu este așa de bună. În plus, antrenorul sibienilor a ținut să laude echipa adversă, una cu baschetbaliști ce au multă experiențe. În același timp, Fleșeriu a spus că toți elevii săi sunt sănătoși și pregătiți pentru acest duel.

În sfârșit ajungem la meciurile importante și extrem de importante. Am mai fost aici în ultimele două sezoane. N-am reușit să trecem cu bine de primul meci deci, evident, primul meci va fi și cel mai important pentru noi. Se anunță meciuri grele. Craiova este o echipă extrem de experimentată. E adevărat că ei au avut cinci meciuri în prima parte a playoff-ului, de care au trecut destul de greu, dar sunt, cu siguranță, o echipă foarte, foarte bună. Toți jucătorii noștri sunt sănătoși, pregătiți și dornici de a continua un trend ascendent în evoluții. Să sperăm că vom reuși să obținem victoria.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian

Prima dispută din semifinale dintre BC CSU Sibiu și SCM Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:45, fiind transmisă în direct la Digisport.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!