Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, încă trei sezoane la conducerea lui CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
09.05.2019

Dan Fleșeriu, încă trei sezoane la conducerea lui CSU Sibiu

dan fleseriu prelungire contract csu sibiu

Dan Fleșeriu și-a prelungit înțelegerea cu CSU Sibiu pentru încă trei sezoane. Înțelegerea poate fi prelungită, cu acordul ambelor părți. Tehnicianul sibienilor a ajuns la „Vulturii galben-albaștri” în 2015.

Antrenorul sibienilor a vorbit despre prelungirea înțelegerii, pentru site-ul oficial al clubului:

”Mă bucur enorm de mult că voi continua să antrenez acasă. Mi-am dorit mult timp acest lucru, iar în urmă cu patru ani, când am venit la CSU mi-am promis că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a aduce Sibiului și suporterilor acestei echipe trofee. În 2016 am rostit, pentru prima dată public: Vrem să fim campioni! iar de atunci, zi de zi muncim pentru acest lucru. Munca noastră nu s-a încheiat și, chiar dacă am câștigat deja un trofeu, putem și știm că avem forța necesară pentru mai mult de atât. Publicul sibian merită mai mult. NU CEDĂM!”, a spus Dan Fleșeriu.

Și oficialii sibieni au comentat prelungirea înțelegerii cu Dan Fleșeriu:

”Ne apropiem de finalul actualei stagiuni și, așa cum era firesc, trebuie să creionăm strategia pentru viitorul sezon și pentru participarea în Cupele Europene. Am ales continuitatea și stabilitatea și sunt sigur că am luat o decizie înțeleaptă. În fapt, cred că totul a venit de la sine și nici nu cred că cineva își imagina echipa noastră, din sezonul următor, altfel decât cu Dan pe bancă. Ne bucurăm că a acceptat și sperăm ca împreună să continuăm să scriem istorie în baschetul românesc”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a BC CSU Sibiu

”Dan Fleșeriu a dovedit la Sibiu că poate să își aducă aportul la ceea ce înseamnă creșterea performanțelor echipei și tocmai de acceea am vrut să parafăm înțelegerea pentru o perioadă mai lungă. Ne bucurăm să continuăm munca alături de el așa că în perioada imediat următoare vom începe discuțiile și cu jucătorii. Rămânem focusați pe acest final de sezon, unul care ne-a adus deja un trofeu, dar ne schițăm și planul pentru perioada următoare” a spus și Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Sub conducerea lui Dan Fleșeriu, CSU Sibiu a obținut calificarea în fiecare sezon în playoff. De asemenea, tehnicianul originar din Sibiu a câștigat în acest sezon prima Cupă a României din istoria clubului.

dan fleseriu prelungire contract csu sibiu

Antrenorul în vârstă de 44 de ani a antrenat înainte de CSU Sibiu doar în baschetul feminine, unde a câștigat două titluri de campion national, alături de CSM Târgoviște și a reușit două medalii de argint și două de bronz cu CSM Satu Mare.

CSU Sibiu va întâlni SCM U Craiova în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Primul meci se joacă sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:45, în Sala Transilvania.

*foto: Adrian Bugariu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    DF
    Veste foarte buna tinand cont ca avea contract doar pana in vara, dar perfect logica si normala. Acum trebuie discutat si parafat si cu Ionut si cu cat mai multi dintre jucatorii actuali. Desi in cateva cazuri s-ar putea sa fie putin mai dificil... Asteptam (increzatori) si vedem.

    cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Si eu sper sa ramana cati mai multi din actualul lot... fara o omogenitate buna sansele sunt destul de mici la o performanta notabila in BCL / FEC.
      Ca sa facem fata pe 2 fronturi ar trebui neaparat un al 7-lea strain de nivelul lui Dykes / Richard / Mirkovic / Zeno si un roman cu experienta.

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Sincer nu stiu ce român cu experiență poți găsi si legat de un strain de valoare,sa vina sa joace pt cupele europene doar e greu,poate cu open contract si dupa cupe sa plece,iar daca e unu bun interesat de statistica in Europa joaca si in campionat când are chef.Plus pleacă,nu știu în momentul acela ce jucator ok poti aduce,ex plecarea lu Mirkovic si Rasic la Steaua s-au simțit foarte mult.E doar o parere personala.

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!