Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Știam la pauză că nu este nimic pierdut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.04.2018

BC CSU Sibiu a muncit mult în partida cu CSM CSU Oradea pentru a rămâne neînvinsă în Sala Transilvania. Liderul Ligii Naționale a reușit să impună la limită, 93-92, după ce a avut o revenire importantă în partea secundă. Antrenorul Dan Fleșeriu a vorbit despre acest joc și despre problemele cu care s-a confruntat încă din start.

„O victorie infernal de greu obținută în condițiile în care am întâlnit o echipă care acum trei zile a jucat prelungiri. O echipă teoretic obosită dar noi am arătat mai obosiți decât ei. Jucătorii mei și inclusiv eu ne-am relaxat puțin când am văzut că Zeno nu este în formula de joc. Asta ne-a costat extrem de mult. În plus la începutul meciului Pratt s-a accidentat și a trebuit să-l scot. După care cu multe improvizații nu am reușit să facem față fundașilor lor în primele 10-15 minute. De abia după 15 am reușit să intrăm și noi în joc. Ne-am apropiat la 10 puncte și știam la pauză că nu este nimic pierdut. Băieții s-au adunat bine în vestiar. Îi felicit că niciodată nu renunță și joacă cu suflet până la ultimul strop de energie.”

Întrebat despre aportul adus de pe bancă de Bogdan Popescu, tehnicianul a răspuns:

„Un jucător care înainte de meci avea și el probleme cu o accidentare. A reușit să intre și să schimbe destul de multe soarta jocului. A fost un mare plus pentru că mi-a dat șansa să joc cu trei fundași mai rapizi. Din acel moment am reușit să facem mult mai ușor atacul, să marcăm mai ușor puncte și ne-a dat mult oxigen. În plus, punctele venite de la el au contat extrem de mult în economia jocului.”

Întrebat despre faptul că Paliciuc și Dragoste au avut evoluții șterse în ultimele jocuri, Dan Fleșeriu a replicat:

„Nu aș zice. La Steaua, Paliciuc a jucat foarte bine. Acum două sua trei meciuri Mirel a jucat foarte bine. Sunt niște jucători care nu au campionate în picioare la acest nivel. Sunt niște jucători care probabil mental sunt obosiți și stresați de miza jocurilor pe care le avem acum și cele care vor veni. E oarecum normal să reacționeze așa. Am încredere în ei că vor juca mai bine în meciurile care urmează. Încerc să iau presiunea de pe ei și să îi las cu mai multă libertate. Sunt convins că vor radamentul ca în startul campionatului.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!