Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „A fost o partidă în care am încercat să ne pregătim pentru Cupa României”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.02.2017

CSU Sibiu a obținut, vineri seara, o victorie care i-a asigurat locul trei în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sibienii s-au impus la o diferență de un punct, scor 73-72, pe terenul celor de la BC SCM Timișoara.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a declarat că a început partida cu doi români titulari în încercarea de a se pregăti pentru Cupa României, competiție care debutează marțea viitoare.

„Am început meciul foarte bine. A fost o partidă în care am încercat să ne pregătim pentru Cupa României și am început cu doi români în teren: Popescu și Paliciuc. Datorită unei apărări foarte bune, am reușit să conducem chiar și la 14 puncte, însă apoi, timp de patru minute nu am marcat decât patru puncte și le-am dat șansa celor de la Timișoara să revină. În repriza a doua a fost exact invers. Timișoara a fost cea care a început foarte bine, au condus cu 12 puncte, dar, ca și noi, nu au putut menține același ritm, iar în sfertul al 4-lea, tot datorită apărării bune, am revenit. Timișoara este o echipă foarte bună, foarte echilibrată și, cu siguranță, va pune multe probleme echipelor cu care se va duela pentru primele locuri”, a spus Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu va disputa umătorul meci marți, 14 februarie, de la  ora 20:30, cu U-BT Cluj-Napoca, în cadrul turneului Superbet Final Eight Cupa României.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    CSU!!
    TOTUL PENTRU ECHIPA,TOTUL PENTRU VICTORIE!!!! SA VINA CUPA LA SIBIU!!!

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU!
    La meciul cu Baia Mare din ultima etapa meritati o sala galbena arhiplina, cu suporterii cantand tot meciul in picioare....asta ca multumire pentru tot ce ati facut pana acum in acest sezon.... De meciul cu Clujul nu mai zic nimic pentru ca acolo e sold-out si e clar ce va fi...ca de obicei o sala trup si suflet pentru echipa. Va fi foarte greu sa invingem dar nu imposibil, ati demonstrat si ieri ca sunteti niste luptatori si ca nu cedati, ne-ati facut fericiti pe cei 35-40 de suporteri prezenti la TM. Multumim si felicitari Dane pentru ca ai reusit sa construiesti o echipa in adevaratul sens al cuvantului, o echipa de luptatori. Hai CSU!

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!