Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am făcut o apărare bună și sperăm să o mai facem un meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.05.2017

CSU Sibiu a obținut o victorie în primul meci al finalei mici, învingând pe teren propriu pe CSM CSU Oradea cu scorul de 69-63. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că jucătorii săi au fost mai motivați decât în ultimul meci din semifinale și le-a mulțumit acestora pentru mobilizarea de care au dat dovadă pe parcursul întregii partide.

„Un meci în care jucătorii noștri au fost mai motivați și mai dornici să obțină victoria. Motivați de suporterii noștri în fața cărora, după un sezon atât de greu și lung chiar și pentru noi, nu aveam voie să pierdem. Mă bucur că am reușit, am câștigat în fața unei echipe extrem de valoroase, care și-a dovedit valoarea în Europa și care plătește acum tributul multora meciuri pe care le-au câștigat în cupele europene. Le mulțumesc băieților mei că s-au concentrat, s-au mobilizat și indiferent de cât a fost scorul sau de cât de mult a încercat Oradea să revină, am găsit resurse în permanență. Am făcut o apărare bună și sperăm să o mai facem un meci”, a spus Dan Fleșeriu.

Întrebat dacă e greu să-și motiveze jucătorii după o semifinală pierdută, Dan Fleriu a spus:

„Evident că e greu, evident că ne-am dorit foarte mult și am simțit că putem să trecem de Steaua. Suntem încă supărați că nu am obținut victoria pentru că eu consider că am fost echipa mai bună, pe noi ne-au bătut individualitățile lor și alți factori”.

Cât despre posibilitatea de a câștiga și meciul doi, de la Oradea, Dan Fleșeriu a spus:  

„Evident, ne dorim, dar șansele nu sunt foarte mari. Oradea e o echipă bună, nu am bătut-o niciodată la ea acasă de când sunt eu la CSU. Cred că și ei se vor mobiliza, și ei au o sală plină, și ei au suporteri frumoși, bănuiesc că nici ei nu-și doresc să încheie campionatul cu o înfrângere. Dar noi mergem acolo să facem un joc bun, cât de bun se poate”.

Întrebat de jurnaliști despre momentele din timpul partidei, în care o parte dintre suporterii sibieni au avut o refulare la adresa arbitrilor, dar și despre delegarea de ieri seară, Dan Fleșeriu a spus că, în ceea ce privește acest capitol, s-au luat multe decizii greșite în acest play-off.  

„Cred că, în ceea ce privește arbitrii, s-au luat multe decizii greșite în play-off-ul ăsta. Nu cunosc amănuntele, nu știu de ce, dar cred că au influențat negativ, din punctul meu de vedere. Nu știu cine ia deciziile astea, dar noi am vrea să ajungem să jucăm la nivel european. Oradea joacă la acest nivel pentru a treia oară, celalte echipe din primele patru joacă acolo și am vrea să fim arbitrați așa cum se arbitrează la nivel european, nu mai vrem un joc ca ultimul de la București”, a mai spus Dan Fleșeriu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Corect
    Declaratiile antrenorului nostru spune tot.....?!

    cu 6 ani în urmă (19.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!