Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am greșit extrem de mult, mai ales în repriza a doua, și asta ne-a costat”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.10.2016

CSU Sibiu a fost în avantaj pe tabelă aproape toată partida, dar clujenii și-au revenit pe final și s-au impus la o diferență de trei puncte: 87-84.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că greșelile făcute în partea a doua i-au costat pe baschetbaliștii săi, dar a apreciat modul în care aceștia au abordat partida.

A fost un meci în care noi am greșit extrem de mult, mai ales în repriza a doua, și asta ne-a costat. Nu poți să faci greșeli la infinit, împotriva unei echipe atât de bune, și să nu te aștepți să te  pedepsească. Clujul a jucat la o intensitate la care nu mă așteptam. Credeam că vor fi mai obosiți. Din păcate, la final, noi am arătat mai rău, iar ei au jucat mult mai lucid ultimele faze. De altfel, jucătorii noștri au arătat dăruire fizică bună, au încercat să se apropie de adversari, știind care este valoarea Clujului, au făcut maximul posibil astăzi, dar am greșit prea mult”, a spus Dan Fleșeriu.

În etapa următoare, BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu CS Dinamo București. Meciul va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 20 și va fi transmis în direct pe Digi Sport.  

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    neprofesionalism
    inteleg ca administratorul siteului are ceva cu TM dar sa nu scrii chiar nimic despre jocul cu Pitesti(o cronica ceva) este o lipsa mare de respect fata de cititorii acestui site(nu doar fata de suporterii celor doua echipe) cati mai sunt ei

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    ???
    4 articole despre meciul de la Sibiu 2 de la Baia Mare 1 de la Steaua.Chiar nu sa jucat la Timisoara(rusine altii nu au putut ajunge la meci).Nu e prima data cand lasati TM pe ultimul loc,daca tot este un chin pentru voi mai bine nu mai scrieti deloc

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Bravo
      Apropo, felicitări pt victorie...Un super jucător, probabil printre cei mai buni pivoti din tară Adrian Diaz

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      atenție
      Situl cred ca are colaboratori în orașele în care se joaca. Cel de la Timișoara probabil că este mai putin activ si implicat. Domnișoară de la Sibiu scrie la mai multe publicatii locale si este mai activă. Cred aceste colaborări sunt gratuite, de unde si implicarea diferită a fiecărui.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Revenind acum la declarațiile lui Fleseriu, acestea au fost date imediat după meci si cred eu incorecte. Băieții nu au greșit extrem de mult, au câștigat trei din cele patru sferturi. Pur si simplu Clujul a fost mai bun când a trebuit, ofensiv si defensiv, si a câștigat. Poate ca nu ar fi rău să se întrebe dacă nu cumva are si el o mică vină.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    csu sibiu
    eu nu vad infrangerea asta ca pe o tragedie, sunt sigur ca este o lectie pentru viitor din care sigur vor invata si asta se va vedea in meciurile viitoare. Clujul a fost pur si simplu mai lucida pe final, daca si Tincu ar fi jucat la nivelul celorlalti poate aveam o sansa ieri, oricum este tanar si mai poate progresa, trebuie doar rabdare cu el. Va fi un sezon palpitant, imbucurator este faptul ca echipa joaca altceva, este puternica, se apara agresiv. Aseara a fost un meci de calitate cu mult peste media campionatului, jos palaria pentru jocul celor doua echipe.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Tincu
      Nu stiu de cat timp mai are nevoie, dar eu unul nu mai am încredere în el si potențialul lui. Am fost duminica trecuta la meciul de Liga 1 cu Magic si pot sa spun cu mana pe inimă că Dragoste e cu câteva clase peste: ca valoare, dăruire si profesionalism.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!