Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am reușit 40 de minute de apărare bună”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
13.05.2019

Dan Fleșeriu: „Am reușit 40 de minute de apărare bună”

fleseriu sibiu craiova

CSU Sibiu a câștigat meciul 2 al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, contra celor de la SCM U Craiova, scor 88-59.

Întrebat despre victoria la scor în fața oltenilor, Dan Fleșeriu a răspuns:

„A fost o victorie importantă și cu un joc în care, de data asta, am reușit  40 de minute de apărare bună.  Au fost cinci minute în care ne-am permis să ne relaxăm în sfertul doi, dar băieții au răspuns bine în repriza a doua și am reușit să câștigăm. Nu contează rezultatul, nu contează diferența, contează că am reușit să câștigăm. În meciurile 3 și 4 va trebui să jucăm cu cel puțin la fel de multă energie.”

Cât despre posibilitatea ca SCM U Craiova să mai întoarcă seria, Fleșeriu a spus:

„Acum șansele sunt mai mari de partea noastră. Îmi vine greu să cred că vor câștiga de trei ori la rând împotriva noastră. Așa cum sunt convins că au toate șansele să obțină victorii împotriva noastră. Sunt o echipă foarte experimentată, care oricând pot face diferența, echilibrați pe toate pozițiile. Doar că astăzi am reușit să jucăm foarte bine în apărare, cu multă energie. Sunt convins că vor avea o răbufnire de orgoliu.”

Fleșeriu a vorbit și despre meciurile care urmează în Bănie:

„În sala mare ne-a fost destul de greu să câștigăm în general. Ne plăcea mai mult sala mică, dar nu contează asta. Urmează să aflăm ce am învățat din sfertul cu Dinamo și dacă vom reuși să facem un meci la fel de bun în defensivă ca acesta”.

Cât despre șansele de a-l vedea pe Daniel Ewing pe parchet, tehnicianul sibienilor a zis:

„Vedem. De obicei echipa câștigătoare nu se schimbă, dar vom vedea ce probleme medicale vom avea. Astăzi unul dintre băieți a jucat la doar 70% din potențialul fizic. E posibil să îl vedem pe Daniel”, a mai spus Fleșeriu, la finalul meciului.

Meciul 3 al seriei CSU Sibiu – SCM U Craiova se joacă vineri, 17 mai, de la ora 17:15.

*foto:  Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!