Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Clujul a fost agresivă, la o limită mai mult decât extremă”

Dan Oancia, David Istrate

Dan Oancia, David Istrate
11.04.2018

dan fleseriu cluj sibiu

U BT Cluj-Napoca a câștigat în această seară, pe teren propriu, contra Sibiului condus de pe bancă de Dan Fleșeriu. Antrenorul echipei de pe Cibin a lăsat de înțeles că arbitrajul a fost unul mult prea permisiv, ceea cea le-a determinat pe gazde să-și mențină agresivitatea la un nivel ridicat.

„A fost un meci în care Clujul a avut o tresărire de orgoliu după cele două înfrângeri pe care le-am administrat. Au jucat mult mai determinați, au fost agresivi, la limita mai mult decât extremă, iar jucătorii mei nu au reacționat în aceeași unitate de măsură. Puteam să jucăm la fel de agresiv și să răspundem cu aceeași monedă. Nu am făcut-o, din păcate, nici aici, nici la Oradea. Sper să fie o lecție pe care să o învățăm, dacă ni se lasă să jucăm așa liber”, a declarat Dan Fleșeriu la finalul partidei.

Legat de economia sfârșitului de play-off, antrenorul Sibiului a menționat că: „este important să fim pe o poziție cât mai înaltă, în așa fel încât să avem avantajul terenului propriu. Suporterii noștri merită, pentru că sala e plină la fiecare meci. În play-off valorile se egalează foarte mult, iar indiferent de pe ce poziție pleci ai șansă să ajungi în finală și să o câștigi”.

În urma acestui meci, CSU Sibiu a fost egalat în fruntea clasamentului de U-BT Cluj. Etapa viitoare elevii lui Dan Fleșeriu vor juca pe teren propriu, în compania lui BCM U Pitești.

*foto: FRB

9 comentarii la aceasta stire:
  • Virjil :

    Stai asa
    ..sa vezi ce ti o iei la sibiu

    cu 6 ani în urmă (11.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Mă îndoiesc că ăsta e lucrul de care ar trebui să se plângă Dan. Nu am fost deloc în meciul ăsta și nu ar trebui să căutăm cai verzi pe pereți.

    cu 6 ani în urmă (11.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      macar daca ar avea o baza
      ca sa reclame asa ceva.
      In fine, trecem peste, declaratii date la cald.
      Altfel Dab Fleseriu un antrenor capabil si pare un om de bun simt.

      cu 6 ani în urmă (11.04.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    .
    Întotdeauna mi-au plăcut declarațiile acestui om, dar azi a dat-o de gard cu ea. Lasă ca vin alte meciuri mai bune si va reveniti:)

    cu 6 ani în urmă (11.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    secund
    Eu sunt curios cine este domnul de pe banca Sibiului pantaloni crem, camasa inchisa la culoare de le care a primit Ciuia tehnic. Dupa ce arbitrul a dat tehnic la Ciuia, a aratat semnul Ok catre domnul de pe banca Sibiului care la randul lui a raspund la fel. Sunt curios sa stiu si motivul. Nu o luati ca o rautate, este doar o obserbvatie.

    cu 6 ani în urmă (11.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      ortografie
      Scuze pentru ortografie. Scriu de pe telefon. :)

      cu 6 ani în urmă (11.04.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Păi
      Unu la mână, Sibiul nu are secund (în sensul adevărat al cuvântului), iar doi, singurii care pot fi civili pe bancă sunt Floca sau Vulc.
      Acum întrebarea mea, după tine, cam câte tehnice merita Cuic într-un sezon?

      cu 6 ani în urmă (12.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      scuze
      N-am vrut sa dau cu parul Gyke, era doar observatie, nedumerire. Ca se ridica de pe banca, ok nu este singurul care o face. Observatia mea era ca venea din partea acelui domn de pe banca Sibiului. Daca a meritat tehnicul n-am nici o problema. Sa jucam baschet!

      cu 6 ani în urmă (12.04.2018)
    • viking33:

      Tehnic
      Era Horațiu Foca cel de pe bancă și arbitrul doar i-a spus ca a dat tehnic celor de la Cluj și Sibiul va avea mingea după time-out. Foca a făcut doar semnul ok ca a înțeles, ceilalți de pe bancă Sibiului fiind cu spatele ascultând ce le zice Fleseriu. Deci nu a fost nimic deosebit. Arbitrul a dat tehnic și a comunicat asta și băncii Sibiului.

      cu 6 ani în urmă (12.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!