Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Craiova va face tot ce va putea să se califice”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.03.2019

BC CSU Sibiu și-a clădit un avantaj important în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei României. Sibienii au câștigat meciul de pe teren propriu cu SCM U Craiova la o diferență de 15 puncte, scor 89-74, și a luat o opțiune importantă la calificare în Final Four.

Antrenorul liderului din Liga Națională de Baschet Masculin, Dan Fleșeriu, a tras concluziile după meciul tur cu SCM U Craiova și consideră că această dublă nu este decisă:

„Un meci așa cum ne așteptam, cu foarte mare presiune, cu agresivitate dusă la extrem. Am reușit să facem față cu brio, chiar dacă am avut niște probleme cu entorsa lui Chris, încă din primul sfert, apoi Philmore, în sfertul al treilea. Băieții au depus multă energie și îi felicit pentru asta. Consider că indiferent ce diferență ar fi fost, meciul 2 s-ar fi jucat cu armele pe masă iar Craiova va face tot ce va putea să se califice. Cu siguranță ne vor aștepta cu ceva surprize și noi vom încerca să facem la fel și să sperăm că vom reuși să ne impunem și acolo. Evident, vom merge acolo să obținem victoria. Nu ne interesează câte puncte sunt acum între noi. Sper să fie un meci fără accidentări, asta e tot ce sper, și să ne calificăm în Final Four.”

Întrebat despre greșelile necaracteristice făcute de elevii săi în repriza secundă, antrenorul sibian a răspuns:

„Au fost, în sfertul al treilea, când noi aveam avans de 18-19 puncte, câteva faze pe care noi nu le-am jucat corect, dar este foarte greu să stai concentrat la 20 de puncte, să nu încerci să faci spectacol. Am încercat, nu am reușit iar Craiova a profitat de acele momente și a venit până la 9 puncte. Ideea e că am reușit apoi să revenim, lucru pe care în anii trecuți nu îl reușeam. Am reușit să ne adunăm și să facem totuși diferența să fie destul de mare, în ultimele două minute. Sper ca la Craiova să jucăm la fel de bine, cu la fel de multă energie, să ne calificăm și să nu avem accidentări.”

De menționat este faptul că Aco Todorov, antrenorul lui SCM U Craiova, nu a venit pentru a oferi declarații.

foto: BC CSU Sibiu/Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!