Stiri

Dan Fleșeriu: „Cred că am fi putut să câștigăm meciul acesta la 10 puncte”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.09.2017

CSU Sibiu a cedat, joi seara, primul meci cu BK Pardubice, din primul tur preliminar al FIBA Europe Cup. La finalul partidei, tabela de marcaj indica scorul de 79-78 în favoarea oaspeților, iar antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a declarat că dacă elevii săi nu ar fi ratat atâtea ocazii de a marca, altul ar fi fost scorul.   

„Nu ne mulțumește faptul că în final am ratat două ocazii de a câștiga meciul. Am avut un atac pe care nu l-am valorificat și o apărare greșită. Aici se vede lipsa de coeziune dintre băieți, se vede că nu am avut destul de mult timp să pregătim totul, iar deciziile proaste pe care le-am luat în anumite momente se datorează acestui lucru. Totuși, dacă ne gândim câte mingi am avut înăuntru, care au ieșit afară, și câte contraatacuri ratate am avut, cred că am fi putut să câștigăm meciul acesta la 10 puncte. Avem cinci zile să pregătim meciul următor și sunt convins că vom face tot posibilul să ne calificăm”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

Săptămâna viitoare, CSU Sibiu se deplasează în Cehia, pentru returul cu BK Pardubice. Meciul se joacă miercuri, 27 septembrie. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!