Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cred că de data aceasta nu ne vor mai desconsidera”

David Istrate

David Istrate
10.04.2018

dan fleseriu u bt cluj csu sibiu

În acest sezon, CSU Sibiu s-a impus în ambele rânduri împotriva lui U-BT Cluj-Napoca: în tur cu 84-83, iar în retur cu 86-70. Prin urmare, fanii liderului LNBM speră la o nouă victorie a favoriților lor împotriva campioanei en-titre.

Înaintea acestui duel, Dan Fleșeriu a oferit o declarație în care a vorbit despre aspectele la care jucătorii săi trebuie să fie atenți, punând accent pe defensivă și pe recuperări. De asemenea, antrenorul de 42 de ani a lăudat formația din Cluj-Napoca, enumerând câteva din calitățile principale ale jucătorilor lui Mihai Silvășan.

„Echipa noastră și-a revenit puțin după înfrângerea de la Oradea și astfel am reușit să jucăm mai bine, din punct de vedere defensiv, cu BC SCM Timișoara. Să sperăm că vom putea să punem aceeași presiune pe adversarii noștri, care probabil că sunt chiar mai valoroși decât cei din Timișoara. Prin urmare, automat noi vom avea un lucru mai greu de făcut mai ales în apărare. Ne bazăm foarte mult pe pivoții noștri să facă recuperări și astfel să reușim să jucăm bine pe tranziție. Sperăm astfel să punem presiune până la final și să avem șansa de a câștiga. Clujul este o echipă excelentă cu jucători foarte buni pe toate pozițiile, cu aruncători excelenți de afară și de asemenea cu un joc de echipă bun. Cred că de data aceasta nu ne vor mai desconsidera și își vor pune absolut toate armele în funcțiune. Totuși noi mergem cu dorința de a face un joc reușit și vom vedea dacă scorul va fi în favoarea noastră.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

În acest moment, CSU Sibiu este pe prima poziție cu 47 de puncte și în urma unei eventuale victorii pe terenul clujenilor ar reuși să își consolideze acest loc.

Confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri 11 aprilie, de la ora 19:00, în direct la FRBTV.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!