Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Este a treia etapă consecutivă pe care o avem în deplasare.”

David Istrate

David Istrate
17.01.2019

După prima fază a ediției 2018-2019 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu ocupă prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu rivala U-BT Cluj-Napoca. Vineri, 18 ianuarie, liderul competiției va da startul Top 6 cu un duel important în deplasare, la SCM Timișoara.

Înaintea acestui joc, Dan Fleșeriu, tehnicianul sibienilor, a oferit o scurtă declarație în care a lăudat adversara de mâine seară.

Este a treia etapă consecutivă pe care o avem în deplasare. Venim după o înfrângere dureroasă la Cluj și trebuie să arătăm că a fost doar o greșeală, un pas greșit la Cluj. Au fost patru minute dezastruoase pe care nu trebuie să le mai repetăm campionatul ăsta și trebuie să învățăm. Știm că Timișoara este o echipă valoroasă, au cel mai bun marcator din Liga Națională și probabil cel mai bun pivot din Liga Națională. Trebuie să facem totul să îi oprim acțiunile lui și coechipierilor lui. Să sperăm că vom reuși un meci mai bun decât ultimul meci de la Timișoara în care am încasat o mulțime de puncte și pe asta ne și concentrăm.”, conform paginii oficial de Facebook a clubului sibian

Partida dintre BC CSU Sibiu și SCM Timișoara va avea loc vineri, 18 ianuarie, de la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe Digisport 4.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!