Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Este o dezamăgire profundă că nu putem să jucăm în finala mare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.06.2018

Finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin debutează duminică pe terenul campioanei en-titre.  Primele două clasate la finalul sezonului regulat luptă pentru bronz. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, speră că echipa sa va face un pas în față după locul 4 din sezonul trecut.

Ambele formații din finala mică plecau cu avantajul terenului propriu în semifinale. BC CSU Sibiu a cedat cu 1-3 în disputa cu CSM CSU Oradea, cu ultimul meci jucat duminica trecută în deplasare. U-BT Cluj-Napoca a pierdut miercuri, pe teren propriu, decisivul cu CSM Steaua Eximbank.

Dan Fleșeriu a vorbit despre dezamăgirea ambelor echipe că nu se întâlnesc în lupta pentru titlu.

„Este un meci pe care ni l-am dorit. Ni l-am fi dorit în finala mare, evident. Este o dezamăgire profundă pentru noi, probabil și pentru Cluj, că nu putem să jucăm în finala mare. Dar, totuși, vor fi două sau trei meciuri între două echipe valoroase și sper ca jucătorii să demonstreze lucrul acesta și să demonstreze că am fi meritat să ajungem și mai sus. Vom face tot posibilul, evident, să venim cu o victorie de la Cluj. O medalie pentru noi este, evident, foarte importantă și ar putea fi pasul în față, de care avem nevoie, față de campionatul trecut”, a declarat Dan Fleșeriu pentru pagina de facebook a formației din Sibiu.

Primul meci al finalei mici se joacă duminică, de la ora 18, la sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 2.

Spre deosebire de celelalte tururi de play-off, finala mică se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Miercuri, 6 iunie, de la ora 18, se va disputa meciul de la sala Transilvania din Sibiu. Dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta va avea loc pe terenul campioanei en-titre, în 9 iunie, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!