Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Este un duș rece, la timpul potrivit”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.03.2017

Sibienii au pierdut pentru a treia oară în acest sezon în fața celor de la Steaua CSM EximBank, roș-albaștrii câștigând, miercuri seara, la o diferență de 14 puncte, scor 71-57.

La finalul confruntării, Dan Fleșeriu, antrenorul celor de la CSU Sibiu a spus că înfrângerea a venit pentru echipa sa ca un duș rece, la timpul potrivit. 

„Steaua ne-a dominat clar la recuperări. Ei au avut 46, noi 24. Cred că acolo s-a făcut diferența. Ei au jucat cu 3-4 jucători mari iar noi, din păcate nu am reușit să le răspundem cu viteză în joc. Jucătorii noștri au ratat la început din faze deschise, dar totuși nu pot să le reproșez nimic băieților. Nu am făcut blocajele defensive, ei au profitat și, imediat ce recuperau, puneau mingea în coș și marcau. În plus, pe final, parcă ni s-a pus plumb în picioare și asta a făcut să și pierdem. Este un duș rece, la timpul potrivit, nu mai încolo, căci eram poate cu gândul prea departe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

În etapa a III-a din Top 6 CSU Sibiu joacă pe teren propriu cu BCM U Pitești, sâmbătăm 11 martie, de la ora 18. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!