Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Jucăm un meci în care ne interesează mai mult evoluția individuală a unor jucători decât rezultatul”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.02.2016

Sibienii sunt relaxați înaintea partidei cu Dinamo, având în vedere că și-au îndeplinit obiectivul: calificarea în prima grupă valorică. În acest context, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a spus că în confruntarea cu Dinamo va pune preț pe evoluția individuală a baschetbaliștilor săi, dându-le celor care nu au jucat prea mult în acest sezon șansa să demonstreze că merită un loc în echipă la meciurile cu miză mare. 

„Nu este un meci ușor și nici unul extrem de greu. În sfârșit jucăm un meci în care ne interesează mai mult evoluția individuală a unor jucători decât rezultatul și vom putea folosi toți jucătorii. Cei care au jucat mai puțin decât până acum sper să profite de minutele pe care le vor primi și să mă oblige să îi folosesc mai mult atunci când vor fi meciuri importante. Evident că ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri din cele 12 care urmează până la play-off, dar, așa cum am mai spus, obiectivul important este să ajungă toată lumea sănătoasă în play-off, iar jucătorii să fie în progres față de cum au venit la Sibiu. În lot avem ceva probleme, Calotă nu va face deplasarea aceasta. El era accidentat înainte de meciul cu Mediașul, în mod normal nu ar fi trebuit să joace nici atunci, dar a strâns din dinți și a ajutat echipa să intre în primele 6. Acum urmează o perioadă de refacere, sau recuperare, pentru el. Mai sunt și alți jucători accidentați, cu probleme mai mărunte, care îi lasă să joace, dar în următoarele două săptămâni încercăm să refacem pe toată lumea pentru a putea începe pregătirea pentru play-off”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

CSU Sibiu joacă cu Dinamo miercuri, de la ora 20:30. Partida va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    bravo
    Asta vroiam sa aud. Minute date lui Păun, Tincu, Cioacata, sa-i vedem cum se misca si sa prindă putin curaj. Ca terminăm sezonul regulat pe 5 sau pe 6, chiar nu conteaza. Trebuie sa jucam relaxat, cu incredere, iar rezultatele vor veni (si aici nu ma refer la victorii).
    Hai CSU.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!