Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Jucătorii au luptat până la ultima picătură de energie și mă întreb cine va mai juca sâmbătă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.04.2017

CSU Sibiu  a câștigat meciul 3 al seriei cu BC Mureș și mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sibienii s-au impus cu scorul de 89-87, în sala din Tg. Mureș, după o repriză de prelungiri. 

La finalul partidei, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a tras concluziile, spunând că jucătorii săi au luptat până la ultima picătură de energie pentru a-și adjudeca victoria.   

„A fost un meci pe viață și pe moarte. Jucătorii au luptat până la ultima picătură de energie și mă întreb cine va mai juca sâmbătă, pentru că 48 de ore sunt puține pentru amândouă echipele. Tactica aleasă de staff-ul de la Mureș, mai ales în prelungiri, să ne trimită la libere, a fost dejucată de jucătorii noștri care au marcat bine, mai bine decât media noastră. Mă bucur că am reușit să ducem meciul în prelungiri, în primul rând, și apoi să îl câștigăm, mai ales pentru că am jucat minute foarte multe fără ambii conducători de joc. Acest lucru ne-a costat pierderea sfertului 4. În sfertul 3 mă așteptam ca mureșenii să vină mai montați de la vestiare și să facă un joc mai  bun. Mă bucur, în schimb că noi am avut acel sfert 2 în care am reușit să marcăm mult și apărarea a funcționat așa cum suntem noi obișnuiți. Felicit echipa din Târgu Mureș, atât jucătorii cât și antrenorii, pentru faptul că nu au renunțat niciun moment și au depus un efort la care nu mă așteptam absolut deloc. Îi felicit pentru că, în ciuda condițiilor grele, reușesc să aibă o echipă atât de performantă și să spere la calificarea în semifinale”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Meciul 4 dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș se joacă sâmbătă, de la ora 20, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Pai fetele joaca finala si nu au pauza de o zi intre meciuri. Nu s-a plans nici antrenorii si nici jucatoarele. Ca fapt divers...

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Altu'
      care a uitat de medicamente...
      Chiar atat de ingramadit esti?... merci, e o intrebare retorica.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Bla bla bla
      Este primul an din istoria playoffului din Romania cand este pauza intre meciuri. Unii se plang si de asta...:))
      Hai sa jucam un meci pe weekend, de la ora care vreti voi (ca si aia e o problema permanenta) si avem o campioana prin august. Oricum, cele 2 echipe si-au depasit cu mult conditia si trebuie sa se bucure ca au ajuns pana aici.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !
      Chiar n-ai inteles nimic!..i-ati totusi medicamentele!!

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Bla bla bla
      Medicamente are nevoie seful vostru mexican suspendat.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    @TDM
    Mai degraba cred ca este primul play-off din istoria existentei tale pe totalbaschet in care e pauza o zi intre meciuri. Si anul trecut a fost la fel.

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Medicamente
      Este clar ca nu ti le-ai luat sezonul asta. Nu-i bai, cica la anu o sa fie play-off cu pauza o zi intre meciuri, pentru prima data in istoria sezonului respectiv.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    La anul propun inscrierea csu sibiu in campionatul feminin. La buget ar fi in primele 4, dar nu stiu ce se face cu jocurile in zile consecutive. :))

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      De acord
      In sfarsit sunt de acord cu tine, tot ceea ce spui e bla bla bla!

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Azi baschet fete...scor la pauza 39-38...la fete!!! La baieti ne plangem cu o zi pauza, hai mai las-o...U a luat campionatul in 7 oameni cu meciuri unul dupa altul si daca in finala aia nu s-a aparat Tenter, de nici tot neamu antrenorilor din campionatul actual nu se pot apara asa. Asa ca sa nu uite lumea si in 7 oameni si cu meciuri zi dupa zi au fost eliminate Medias si s-a castigat campionatul cu Ploiesti...si parca in primul tur se castiga 3-0, da nu zic cu cine ca mi-e rusine...cu Sibiu cumva?:)))

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Rãspunsul la intrebare
    Jucãtorii care vor rezista. Nu au conditie fizicã?! E un semn de slãbiciune. Se poate paria pe victoria gazdelor, sã inteleg?! Cât e cota?!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!