Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Lupta pentru locurile 2-3 nu este ușoară, dar cu siguranță este deschisă pentru noi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.03.2017

CSU Sibiu a pierdut partida din etapa a V-a a fazei a doua a campionatului, cedând pe terenul campioanei cu scorul de 84-72.

În ciuda înfrângerii, sibienii rămân pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin la finele turului, cu un punct în plus față de CSM CSU Oradea.

„A fost un meci în care băieții noștri au făcut o risipă foarte mare de energie și în care am tot revenit la sub 10 puncte diferență, ori de câte ori Oradea a fost la distanță. Efortul depus nu a fost însă suficient pentru a câștiga și nici nu am avut capacitatea de a juca atât de agresiv cum a jucat Oradea, 40 de minute. Lupta pentru locurile 2-3 nu este ușoară, dar cu siguranță este deschisă pentru noi, chiar dacă, să ne amintim, la începutul sezonului nu ne dădea nimeni șanse la o asemenea clasare. Urmează returul fazei a doua. Plecam de pe 3, la egalitate cu 2, și avem meciuri pe terenul propiu cu echipele cu care ne luptăm direct. Sunt sigur că nu suntem singurii care credem în forța echipei din anul acesta și că suporterii noștri ne vor împinge acolo unde merităm să fim la finalul sezonului regulat. Nu cedăm!”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

În etapa următoare, CSU Sibiu joacă în deplasare la Timișoara. Partida se joacă marți, 21 martie, de la ora 17:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    respect
    Bravo Dane. Una din cele mai faine, inspirate si motivationale declaratii..asteptam "granzii" la noi si ne jucam sansa cu varf si indesat. Speram, si cum ai zis, NU CEDAM.

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Nu cedam...
    Asa sa fie!!! Cel putin sa veden baschet! Felicitari Dane pentru sezonul minunat pe care ni l-ai oferit! Motiveaza cumva baietii sa joace frumos si unit asa cum au facuto intregul sezon, acum la sfarsit ar fi pacat sa nu vedem baschet! Iar restul este bonus!!!

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!