Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mă aștept de la jucătorii mei să dea absolut tot ce pot”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.03.2017

CSU Sibiu întâlnește diseară, de la ora 17, pe U-BT Cluj-Napoca, formație pe care baschetbaliștii sibieni nu au reușit să o învingă în actuala ediție de campionat.

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu speră că jucătorii săi vor face un meci bun în Sala „Horia Demian”, pentru a obține al treilea rezultat pozitiv din faza a doua a campionatului.

Totodată, tehnicianul sibian a mai anunțat că Radu Paliciuc are pneumonie și va încerca să-l menajeze. 

„Clujul este una dintre cele două echipe pe care, în sezonul acesta, n-am reușit să le învingem. Să sperăm că vom reuși să facem un joc bun, pe întreaga durată a meciului, nu doar 30 sau 35 de minute, așa cum am făcut aproape de fiecare dată cu Clujul. Sper să le punem probleme mai mari decât în celelalte meciuri. Este adevărat că, în ultima etapă, Timișoara a reușit să îi învingă pe clujeni, dar cu siguranță meciul cu noi nu va semăna cu cel de săptămâna trecută. Mă aștept de la jucătorii mei să dea absolut tot ce pot, până la ultimul strop de energie, pentru că, știm cu toții, meciurile cu Clujul sunt cele mai importante pentru suporterii noștri. Pe noi ne interesează în acest moment să ne îmbunătățim jocul, să fim o echipă cât mai bună înainte de PlayOff, și să mărim rotația cât mai mult. Paliciuc este, în continuare, așa cum a jucat la Steaua, cu pneumonie. În meciul cu Pitești am reușit să-l menajez. Voi încerca, pe cât posibil, să fac același lucru mai departe. În rest, toată lumea este într-o stare foarte bună iar  băieții sunt dornici să facă meciuri bune”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!