Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, dar nu o voi purta niciodată”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.06.2019

Dan Fleșeriu: „Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, dar nu o voi purta niciodată”

dan fleseriu medalie refuzata

CSU Sibiu a pierdut marți finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, în patru meciuri, în fața celor de la CSM CSU Oradea.

La festivitatea de premiere, Dan Fleșeriu a refuzat medalia din partea președintelui FRB, Horia Păun, gest care a fost interpretat drept o nemulțumire la adresa arbitrajului din ultimul act. VIDEO ȘI DETALII AICI

A doua zi după această partidă, antrenorul sibienilor a infirmat că gestul ar fi avut o legătură cu oficialul Federației, ci mai degrabă vine din dezamăgirea că a ratat titlul:

„În legatură cu gestul de a nu accepta ca medalia să îmi fie pusă la gât, interpretarea că am refuzat-o este eronată. Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, doar că nu o voi purta niciodată, pentru că amintirile mele despre acest sezon sunt și vor fi pentru totdeauna, amintiri mult mai valoroase: jucătorii mei fiind cei mai buni, staff-ul meu și toți cei din management fiind cel mai buni, iar suporterii, evident de aur. Ne-am fi dorit ca finalul acestui campionat să fie altfel. Am reușit să ajungem în finală după 20 de ani, dar nu am reușit să îndeplinim obiectivul sibienilor care cred în noi, care au crezut în noi meci de meci și pentru care ar fi trebuit să avem aurul la gât, acum. Am încercat să facem tot ce a fost omenesc posibil pentru asta și tocmai de aceea, din respect pentru galeria noastră de campioni, vom continua să muncim până când vom reuși să împlinim visul unui oraș întreg. Nu cedăm a fost crezul nostru în ultimii ani și va continua să fie pentru noi toți cei care formăm această familie galben-albastră. Vreau să îmi felicit jucătorii care au muncit extraordinar de mult anul acesta. Meritau să fie campioni și pentru mine sunt. Am câștigat împreună un trofeu, iar titlul de campioni sunt sigur că va veni”, a spus Dan Fleșeriu, pentru site-ul oficial al clubului.

În ciuda faptului că a încheiat sezonul cu o înfrângere, sibienii se pot mândri cu câștigarea Cupei României, dar și cu prima finală jucată după 20 de ani.

*foto: Dragoș Dumitru

33 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nu amice
    de data asta chiar cei care au iesit campioni, aia sunt si cei care au meritat. Asta o poate spune orice suporter de baschet cu ceva mobila la mansarda si sincer cu el insusi. In sport se mai intampla sa fie si castigatori nemeritati si parca in ultimul timp am vazut din ce in ce mai multe astfel de situatii, in special in fotbal unde o decizie eronata (voit sau nu) te poate chiar ingropa. Aici chiar nu a fost cazul. Daca voi, cei de la SB, ati fost obisnuiti sa vi se tolereze un anumit tip de aparare in meciurile de acasa, asta nu inseamna ca veti primi acelasi tratament si in deplasare si in special intr-un meci de finala de campionat.
    Sa spui ca ai tai au fost cei mai buni si sa nu ai nici o declaratie de felicitare pentru colegul tau Achim si pt echipa lui care au facut aceleasi eforturi ca si echipa ta mi se pare infantil si lipsit de maniere si fair play. Pana acum m-am abtinut de la a te cataloga dar chiar mi se pare exagerata atitudinea asta superioara si necolegiala. SB a primit exact ce a meritat: cupa, competitie in care a fost cea mai energica echipa si finala campionatului, drept pe care si l-a castigat prin munca depusa un sezon intreg pentru a termina pe locul 1 la finalul sezonului regulat.
    Pentru mine, privitor neutru - ca suporter la lui U (dar declarat suporter al Oradei in finala), aceasta finala a fost una condusa cap coada de Oradea, echipa cu mai multe optiuni tehnico-tactice si cu mai multi jucatori decisivi.
    Caracterele se cunosc atat la victorii cat si la infrangeri, de data aceasta ai demonstrat un caracter discutabil, dar lucrurile se pot indrepta. Judecam omul dupa ultima fapta/vorba, nu dupa toate cele din trecut.
    Bafta la anul, spor la treaba si daca veti merita veti castiga si campionatul, eu sincer nu cred in nici o conspiratie oculta la nivel inalt care sa favorizeze U sau Oradea in defavoarea SB sau a oricarei alte echipe care va accede in top 4. Baschetul de la noi e prea mic, atat dpdv financiar cat si a intereselor astfel incat sa aiba cineva o agenda in acest sens. OK, ultimul paragraf e o opinie, puteti sau nu sa fiti de acord cu ea.
    toate bune!

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • BC CSU Sibiu underCat:

      Evident subiectiva parerea
      lui Dan, pe de alta parte 100% de inteles. Jucatorii si antrenorul, prin evolutia lor pe teren ar trebui sa fie tot si doar ceea ce conteaza in campionat, dar din pacate sunt multe alte aspecte care deviaza parcursul. Pornind de la planificarea meciurilor, pe zile si ore astfel incat sa bifeze grila Digi, ca uneori un meci de fotbal de liga lui mocirla al 2-lea de fotbal are prioritate fata de un sfert sau o semifinala de BM sau la "prietenii" incompatibile cu viata intre artbitrii impartiali si echipa. Deci pe langa performanta absoluta a echipei, buna sau ea, cum e ea, exista multe influente externe. Si cine nu recunoaste asta ar trebui sa mai reflecteze. Asadar, Dan are viziunea lui asupra ce s-a intamplat si cu mult mai mult insight si il inteleg. Din tribuna pot spune ca Stan si Grigoras au fost departe de a fi impartiali. Cand ai meci de finala care se decide la 2 puncte, tu ca federatie ar trebui sa vezi daca arbitrii au avut o influenta semnificativa. Dar revenind la oile noastre, un lucru as mentiona. Suntem campioni la ratat libere, si pana nu ajungem sa compensam asta, in cazul in care n-o putem corecta, o sa suferim pe mana noastra.

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Capul sus Dane !
    Stiam inca de aseara care a fost semnificatia gestului tau, dar vazand avalansa de euforie amestecata cu aroganta si prostie a marilor suporteri ai baschetului romanesc, am preferat sa nu mai scriu nimic. Asa cum am spus si dupa meciurile de la Sibiu, eu si sunt convins ca majoritatea familiei galben-albastra suntem mandrii de voi toti cei din jurul echipei, pentru ca ne-ati oferit un sezon fantastic. Noi vom tine steagul la fel de sus si nu avem alta directie decat inainte. You are our champions !

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • ami5:

      avalansa?
      avalansa de euforie? dar ce ai fi vrut sa faca suporterii oradeni? sa planga ca a pierdut Danut? Serios? Voi va auziti ce aberati?

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Capul sus Dane!
    A fost un sezon extraordinar, chiar daca nu am reusit sa luam titlul, asa cum tu, cel mai mult dintre toti, iti doreai.
    Sunt sigur ca asa cum te cunosc, de azi dimineata, ai inceput deja munca pentru noul sezon. We will have another shot next year.
    Hai CSU!

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Pe Fleșeriu l-am respectat a stat în galeria Oradiei la finala cu Mureș și am spus că e un antrenor bun,dar faza cu nu o voi purta niciodată mi se pare penibila,proteste la orce fază,zicea bine cineva mai sus.Un felicitări Achim nu a zis,doar sunt colegi.
    Foarte mare dramatism pe arbitraj da consider ca asta e valoarea.
    Fleșeriu nu uita ai luat o cupă,ai ajuns în finală cu o echipa care nu cred ca era favorită la astfel de performanțe.Orcum penibil.
    Apropo Sere a ajuns la al 3 titlu.Urmează cupa și campionatu pentru sezonul care vine.

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      apropo
      Care este legatura dintre Sere si articol/comentariu? Nici mama lui Sere nu cred ca-l ridica atita in slavi, indiferent daca are sau nu are legatura.

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Știi dc am zis de Sere.Pentru ca voi erați aia care spuneați sus și tare toate lucrurile urâte despre el și că ați fost batjocoriți și nu știu câte și îl lăudați pe Cristescu,om care dupa spusele voastre este la rivala voastră nr.1

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      Cu riscul sa ma repet
      ...si care este legatura cu ARTICOLUL ASTA? Cititi barem articolul inainte sa sariti cu hate-reala. Si saru' mana pentru dislike, atata stiti, atata faceti.

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Daca tot o ți pe aia cu articolul.Ți se pare normal ca Fleșeriu să nu zică un felicitări Oradea?El tot pe a lui o ține,că a lui is cei mai tari.Achim,Silvășan,Nini toți au felicitat echipele adverse.
      Am repetat Sibiu dupa mine nu era favorită să ia un trofeu.Ati luat cupa,finala campionatului și tot nu i bine,ba arbitrii ba refuz de medalie....

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      Buna
      ...incercarea de a devia de la intrebarea legata de Sere. Iar ca sa-ti raspund la intrebare, dupa ce lucrurile se vor aseza si Dan va putea vorbi mai multe probabil ca nu va mai fi considerat atit de deplasat gestul lui. Rabdare.

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Să se așeze lucrurile?Ce lucruri trebuie să se așeze?Adica nu a fost ca si cum ar fi un sezon ratat și ați terminat pe locu 6.Eu am răbdare dar personal nu cred că va da o explicație Fleșeriu.Poate voua fanilor da,dar nu ceva oficial.
      Și legat de Sere,era o aroganța ți-o spun sincer.Prea erați voi ăia cu înjuraturile la adresa lui și multe altele.Nu că voi nu le aveți pe alea voastre.

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    Raspunde
  • ami5 :

    psihic
    Nu ai castigat si nu vei castiga niciodata campionatul pentru ca nu ai psihicul de invingator, nu este posibil sa te plangi in halul asta indiferent de situatie. Este lamentabil ce declari. Cu asemenea gandire, NU ai cum sa castigi.

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Burlacu
    In 2011 când U MOBITELCO a luat titlul, Burlacu nici nu a ieșit din vestiar la premiere. Fleseriule, acolo ești și tu. Un gunoi. Cu copil in brațe, fain exemplu.

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • dinastEA:

      gunoi
      esti tu!!!

      cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    TotalBaschet
    Eu inca astept un articol cu toate mizeriile acestui sere (stiu ca astept in zadar dar speranta moare ultima).
    Acest personaj scarbos dupa ce a facut anul trecut cand ne-a interzis sa intram cu steaguri , tobe sau alte materiale, dupa ce si-a trimis argatul sa fuga ostentativ prin fata galeriei noastre cu un steag in acest an a hotarat sa fie fairplay. Clubul CSM Oradea a indemnat la fair-play, clubul CSU Sibiu a facut acelasi lucru iar suporterii celor doua echipe s-au conformat.
    La meciul 3 suporterii sibieni au facut rost de foarte multe bilete si ATENTIE desi au vrut sa respecte locul inscriptionat pe bilet au fost inghesuiti la balcon ca niste animale pe motiv ca daca isi ocupa locul de pe bilet nu le poate fi asigurata siguranta.
    La meciul 4 (dupa ce in meciul 3 noi am acut legea in tribune) gazdele au scos biletele din online pentru a ne impiedica sa mai obtinem la fel de multe tichete (lucru de inteles pentru ca fiecare club trebuie sa puna pr primul plan interesul suporterilor locali).
    Surpriza a venit atunci cand la meciul 4 ne-a fost interzis sa stam la balcon (desi eram mai putini ca Duminica) si au spus ca trebuie sa ocupam locul de pe bilet si ca vom avea fiecare un steward langa noi. In momentul in care suporterii sibieni (rasfirati prin sala) s-au ridicat sa incurajeze echipa au inceput injuriile si amenintarile de langa "vecini" iar replica stewarzilor a fost : "v-ati asumat acest lucru cand v-ati luat bilet aici"
    Deci stau si ma intreb unde mai e fair-playul ala mult trambitat de clubul gazda. Iar despre mizeria de sere am mai scris si in alte randuri asa ca nu o sa ma repet.
    E al doilea an in care suntem tratati mizerabil si pana la urma noi suntem de vina pentru ca am fost prosti si am crezut aceste povesti frumoase.Fiti sigur ca pe viitor va vom raspunde la fel.
    Cat de penibili sa fiti sa nu fiti in stare sa acoperiti 100 de oameni veniti in deplasare pentru ca mai apoi sa apelati la asemenea mizerii? Cat de penibili sa fiti sa nu fiti in stare sa cantati la decernarea trofeului si sa fie nevoie sa cante crainicul singur la microfon "campionii Romaniei suntem noi" !?Cat de penibili sa fiti sa nu mergeti in piata sa sarbatoriti (au fost totusi vreo 500 de persoane care probabil chiar iubesc echipa) si sa stati sa va uitati la noi cum cantam, sa ne faceti poze si sa ne filmati.
    Felicitari jucatorilor oradeni pentru victorie, felicitari lui Cristi Achim, felicitari si unei parti a suporterilor (mica dar inimoasa) si suie mere !

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      JCN
      N-am sa fiu malițios cu tine pt ca ai încheiat foarte fain mesajul, cu excepția lui suie..., dar la Oradea, cum în nici alt oraș din țară, nu există un fenomen ultras în baschet (la voi există, dar la nivel mic) care sa facă dintr-o astfel de sărbătoare o adevărată nebunie. Dacă ai observat în sală sunt peste ,sa zic aprox. 40% fete și oameni trecuți de 45-50 de ani, care vin la sală cu copiii, astfel ca nu poți sa aștepți reacții gen ultras de la ei. Dar cu toate astea în sală au fost momente de vacarm. În fine, prea puțin contează cine urla mai tare, principală e performanța, iar jucătorii au simțit publicul care a fost alături de ei. Mi-aș fi dorit și eu reacții gen Fener, dar nu suntem/sunteți și nu vom/veți fi vreodată aproape de asa ceva. Și apropo, guie meorgescu.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Fenomen ultras..
      la noi in Romania nu exista asa ceva, exista huliganism pe care multi il confunda cu fenomenul Ultras. Eu nici nu am reprosat ceva specatatorilor (chestia de final cu crainicul da..mi s-a parut trista) si cei care vin de obicei in fiecare an la Sibiu sunt oameni faini cu care noi am mai discutat si merita sa fie tratati foarte bine dar din pacate tot ce face acest sere se va vedea in viitor si la noi in sala (si nu pot condamna pe nimeni pentru asta.) Cat despre Georgescu, e foarte bun in ceea ce face dar eu nu mi-as fi asociat niciodata numele cu un asemenea personaj. Din pacate asta nu depinde de mine.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @JCN
      Iti respect parerea desi nu sunt de acord cu ea. Pe Sere voi l-ati ambitionat anul trecut prin modul cum v-ati comportat cu Mandache. Ai auzit la Oradea vreo scandare impotriva vreunui jucator de la Sibiu, antrenorului sau impotriva lui Georgescu?
      E o vorba veche " sadesti vant, culegi furtuna". Acum 2 ani l-ati luat in colimator pe Franklin, acolo chiar fara motiv pt ca el si-a facut doar datoria. Nu a avut in toti anii petrecuti la Oradea niciun conflict cu vreun jucator sau spectator. Sau trebuia sa greseasca ultima aruncare?
      Ce s-a intamplat in meciul 3 si 4 nu am inteles nici eu si aici ma refer la deciziile cu mutarea sau nu a suporterilor sibieni. Decizia ca biletele sa se vanda doar la club a fost decizia clubului si si-a asumat-o. In schimb celelalte au fost decise de jandarmerie. Au luat mai multe decizii ciudate la cele 2 meciuri care au afectat nu doar suporterii sibieni ci si pe cei oradeni. Au impiedicat intrarea suporterilor cu abonament daca nu avea si carea de identitate. E prima data cand se intampla asta si cati umblam cu cartea de identitate la noi? Au retinut toate abonamentele la poarta si la final trebuia sa mergi dupa ele. Stewarzii dadeau din umeri cand erau intrebati pt ca nu era decizia lor. La meciul 3 erau foarte multi sibieni raspanditi in tribuna si jandarmeria a solicitat ca in toate acele locuri sa fie cate un steward. De unde atatia? Daca ar fi specificat inainte acest lucru se putea, dar au decis cu cateva minute inainte de inceperea meciului pt ca au considerat ca tensiunea e prea mare si pot aparea probleme. La meciul 4 s-asu sumplimentat stewarzii dar oricum au fost mai putini sibieni in tribuna. Referitor la injurii sau amenintari cred ca exagerezi. Niciodata la Oradea nu o sa vezi comportament violent. Era chiar o doamna blonda care a stat aproape tot meciul in picioare.
      Publicul oradeaa e pasionat de baschet dar nu se va ridica nici in 10 ani la nivelul galeriei Sibiului. Asta insa nu ii face in nici un caz penibili. V-au salutat la inceputul meciurilor, v-au aplaudat chiar si la meciul pe care l-ati castigat. Asa cum a specificat si @ajax la Oradea vin foarte multe familii, cu copii, care vin sa se bucure de baschet in stilul lor si nu trebuie jigniti pt asta. Nu am numarat cati am fost in piata pt ca nu numarul conteaza, important ca e echipa e iubit si ca sunt tot mai multi copii care se apuca de baschet tocmai datorita acestei echipe. O echipa gandita si infiintata de Serban Sere si Toni Alexe.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      @soso
      Te_as completa... De la 20-30 de suporteri, câți erau prin 2003, 2004, uite că sala e mai mereu plină, sold out și nr abonamente tot mai mare. Într-adevăr, la o competiție sportivă ideal ar fi să nu stai ca la teatru, e frumos să auzi cântece (nu scandări), oamenii să se debaraseze de inhibiții, dar important e că fenomenul ia amploare la Oradea. Publicul cunoscător de baschet la Oradea e în crestere, iar cu asemenea performanțe sper că viitorul arată și mai bine.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      @ Soso
      Pe partea cu bancile de rezerve erau patru persoane in galben in aprtea superioara a salii , nu s-au putut ridica absolut deloc din cauza injuriilor si amenintarilor. Decizia a venit de la Sere, jandarmeria a fost foarte ok si Duminica si Marti in schimb firma de paza nu. Pana la urma daca tot l-am suparat noi pe sere in trecut, anul precedent s-a razbunat, acum a dat comunicate oficiale si pana la urma am vazut din nou caracterul lui (atentie anul asta noi ne-am comportat exemplar). Cat despre spectatori nu am zis nicaieri ca m-am simtit jignit de ei, am iesit la pauza, am stat la coada la bauturi alaturi de ei, am povestit cu ei deci nici o problema. Asta cu retinutul abonamentelor de catre jandarmerie mi se pare aberanta si daca ati acceptat acest lucru atunci e greseala coastra. Nu are nimeni dreptul sa iti retina abonamentul iar in ceea ce priveste cartea de identitate e discutabil, daca abonamentul e nominal atunci da pot sa o solicite dar asta probabil e trecut in termeni atunci cand iti faci abonamentul.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      @soso69
      Daca tot este sa pomenim de cazul de anul trecut cu Mandache, pentru ca este mentionat frecvent, poate ca ar fi bine sa ne reamintim ce si cum s-a intimplat. In primul rind am fost facuti in toate felurile pentru ca lumea i-a strigat "esti o mizerie" (de ar fi asta cea mai mare injuratura, daca citesti numai citeva comentarii de aici de pe forum vei gasi cuvinte mult mai grele). Dar ce este mai important si uita sa se mentioneze este DE CE a fost tratat astfel. Si anume pentru atacurile repetate si vadit intentionate la genunchiul lui Capers, proaspat revenit dupa ruptura de ligamente incrucisate. Deci a fost sanctionat comportamentul antisportiv al unui jucator (cum poti sa faci asta unui coleg de breasla, cu riscul sa-i inchei cariera si asa pusa sub semnul intrebarii la 23-24 de ani) si in niciun caz Mandache ca persoana sau cu atit mai mult capitanul de atunci al CSM.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Fleseriu
    I s-a urcat la cap lu’ asta cu o amărâtă de cupa a României și nenumărate locuri sub podium.
    Sa nu accepți medalie când tu in viața ta nu ai ajuns acolo, este extrem de trist. La televiziune, cu copilul tău in brațe și așa zis model pentru alții. Ești o mizerie, omule!

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • dinastEA:

      mizeria
      adevarata esti tu pentru ca nu respecti acest antrenor!!! Mizerie e si faptul ca te-ai nascut

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Sincer ești un om de joasă speță să vorbești asa.Vai de steaua ta cu așa vorbe.Nu poti accepta adevăru e greu,dar știi care e ideea și la Sibiu și nu numa sunt oameni civilizați,corecți care au recunoscut gestul prost a lui Fleșeriu,au recunoscut superioritatea Oradiei în finală și eu am felicitat Sibiu pentru fani,atmosfera și jocul mai bun în finala cupei.Dar tu nu prea te identifici cu astea la limbajul tău de mahala.Vai de viața ta sincer.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Cred ca este o mare deosebire intre a refuza sa primesti o medalie (vedeti ce s-a scris intr-un articol anterior, medalia a fost data d-nului Floca in prima faza) respectiv a o purta.

    In primul caz se poate vorbi de lipsa de fair play (mai ales daca se adevereste si ce s-a mai spus pe aici ca a refuzat sa felicite antrenorul si echipa adversa), iar in cazul al doilea de exprimarea/sublinierea unei dezamagiri personale. Daca tin bine minte, sezonul trecut, dl. Silvasan a refuzat sa isi puna la gat medalia de bronz si tot fara ea a aparut in diverse poze de pe site-ul U-BT din finalul meciului pentru locul 3

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • dinastEA:

      Mizerie
      este faptul ca te-ai nascut :*

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    D. F. vs W. F.
    Cel care sufla medalia de bronz Sibiului în 2017, în speță Will Franklin, spunea:,,Cred că atunci când aduci o medalie acasă, poţi spune că ai obţinut o performanţă. Chiar dacă nu a fost medalia pe care ne-am fi dorit-o cu toţii, eu cred că ea reprezintă un succes şi prin ea am mai pus o cărămidă la temelia acestei echipe". Diferență de mentalitate...

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Trist Dane
    E trist ca unii suporteri ai nostri privesc prin ochelarii fanului aceasta finala. Mie imi este rusine cand aud ineptii de genul acelora debitate de Dan dupa meciul doi. Multi sunteti noi si nu ati trait anii '90, cand pana la aparitia Dream Team-ului de la Cluj se tragea pentru Steaua si Dinamo la greu. Despre cei mai negri ani ai baschetului romanesc cu mizeriile asehotilor ce sa mai zicem. Atunci DA AM PIERDUT UN CAMPIONAT DIN CAUZA ARBITRILOR! In 2009. Dar asa au pierdut si "U" si Muresul mai incolo. Sa fim seriosi a fost un arbitraj in nota campionatului, modest spre mediocru. Dar in nici un caz nu a infleuntat castigatoarea. Oradea nu ne-a dat cu terenul in cap, a fost 3-1 cu victorii la puncte putine in fata. Eu sunt multumit. Am castigat Cupa si am jucat finala. Ma deranjeaza ca unii se iau dupa Fleseriu sau ineptiile scoase din umbra de georgescu. A ajuns manelarul asta (de il detesta toata tara la ploiesti), sa isi faca mendrele prin sibiu. Cum uita unii trecutul.... In fine fara sa insist asupra acestui individ sau a altora sinecure din conducere, de la Fleseriu am alte asteptari. Eu am trait si era Mircea Vulc si putin din Flaviu Stoica. Restul au fost o perioada scurta pe banca. Dar asa lipsa de fair play ca la Fleseriu rar am vazut. Si o spune un suporter sibian care merge de aproape 30 de ani la sala. Spune ba omule ca feliciti adverasarii ca ne-au batut pe drept cum i-am batut si noi in Cupa. Chiar daca te doare cand spui asta. Fi domn dar tu nu stii ce e aia. Dupa ce ai facut circul ieftin cu ruptul scaunului acum 3 ani, anul asta dai iar cu bata in balta. Toate aceste iesiri iti sterg din merite. Noi am fost o echipa si un oras apreciat si respectat in tara in lumea baschetului. Sper sa nu anungem in extrema ailalta ca dupa cum se merge acolo ne indreptam.

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Felicitări pentru comentariu,se poate frumos și civilizat.Cu siguranța dupa atâția ani de baschet esti un fin cunoscător.Un big big like.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Stai jos 4ever
      Iesi acum la rece si vrei sa pari zen...dar esti limitat, scuze.

      “Ce conteaza ca te nedreptateste cineva daca tu esti inferior, pretentiilor tale”. Asta e esenta a ceea ce ai scris.
      Bravo tovarase, daca iti este rusine cu asta, poti sta acasa, sa nu te compromitem.

      Sti tu ca nu l-a felicitat pe Achim&co?
      Ce ai citit...si a aparut, e doar un drept la replica in ceea ce priveste secventa “medalia”.
      Cu ce gresesc oamenii acestia care se bat pt.locul1, cand au pretentia ca arbitrii sa nu fie mediocri? Unde e greseala aici?
      Te-ai batut vreodata pt.primul loc in ceva?
      Nu, bine’nteles. Dar vai, tu ai “alte asteptari” de la Dan, nicidecum sa fie domn.
      Apropo, normal ca eram OUTSIDERI!!!
      Recunoastem asta....Si DA, sunt si eu multumit cu performantele acestea. Nu am fost departe de o surpriza ...
      Dar tu iesi cu mizeriile astea de suporter mucegait.

      cu 4 ani în urmă (06.06.2019)
    • BC CSU Sibiu csu4ever:

      mai invata
      Mai mergi pe la scoala inainte sa jignesti pe aici pe cei care chiar inteleg fenomenul. Suporter mucegait esti tu dupa cum te exprimi! Mai urmareste finale de la noi, analizeaza nivelul campionatului nostru comparativ cu altele din Europa si apoi poate te mai calmezi. Va agitati degeaba fara fundament. Nu vedeti ca toti va blameaza negativ aici pe forum pe cei care o turuiti una si una cu arbitrajul. Sunt curios ce antrenor mai procedeaza ca Fleseriu. Ai vazut finala europeana Lituania-Iugoslavia din 1994? Atunci un arbitru american chiar i-a macelarit pe baltici. Acolo a fost viciere de rezultat. Ei s-au si retras doua minute de pe teren dupa care au revenit si au jucat pana la capat. Si bineinteles au luat medaliile cu ei. Chiar daca au fost de argint. Gasesti finala si iti mai dau zeci de exemple cu arbitraje de-a dreptul rusinoase. Cand tu ai un campionat slab de ce astepti mai mult de la arbitri?? Nu au influentat cu nimic finala. Acceptati si veti fi mai fericiti si mai realisti sezonul viitor. Ura voastra ieftina si fara temei nu duce la nimic bun. Daca ati ajuns sa il aclamati si pe georgescu, unii dintre voi e de-a dreptul jenant.

      cu 4 ani în urmă (07.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    respect!!!!
    un sincer ..BRAVO, JOS PALARIA!!!! nu as mai avea alte comentarii!! adevarat tot ce ai scris..
    sunt sigur ca ...gyke...asa cum l-a,perceput eu aici, va reveni cu un comentariu realist si adevarat, nu inneptiile care s-au insirat pe aici, toate doar cu atacuri la persoana, care nu au nici o legatura cu jocul de baschet..si care din pacate cred ca multe au fost provocate de gesturile facute de Dan dupa meciul 2, sigur ca sfatuit si la insistentele lui Georgescu..

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!