Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne așteaptă, din nou, un meci la fel de greu ca și celelalte din Top 6”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2018

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BC SCM Timișoara în etapa a 4-a din Top 6. Formația sibiană vine după o înfrângere categorică la Oradea, scor 104-78. Acest rezultat ar putea apăsa greu pe umerii sibienilor, după cum spune și antrenorul Dan Fleșeriu. Tehnicianul român în vârstă de 42 de ani speră ca echipa să revină pe un trend pozitiv, o dată cu meciul cu BC SCM Timișoara.

„Suntem puțin apăsați de rezultatul din meciul de marți, am făcut atunci un joc slab din punct de vedere al apărării și acesta este primul lucru la care mă aștept să văd o îmbunătățire în meciul cu Timișoara. Ei vin cu un moral bun după victoria din meciul împotriva Stelei, o victorie mult mai ușor reușită decât noi. Timișoara are jucători care pot marca ușor din oricare dintre pozițiile din teren, așa că ne așteaptă, din nou, un meci la fel de greu ca și celelalte din Top 6. Să sperăm că băieții se vor mobiliza și vom reface statistica noastră în ceea ce privește victoriile. Suntem într-un moment în care ne va fi puțin mai greu, dar dacă vom trece de acesta cu bine, probabil că ne vom reveni la jocul spectaculos și eficient, așa cum l-am avut câteva etape consecutive” a declarat Dan Fleșeriu pentru site-ul oficial al lui BC CSU Sibiu.

foto: Federația Română de Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Greu
    Cu siguranta meciul va fi f greu, Timișoara fiind o echipa f buna, dar sper si cred ca " dusul rece " va mobiliza si mai mult jucătorii echipei noastre, in așa fel încît, la sfîrșitul meciului sa ne bucurăm împreună de VICTORIE! HAI CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (05.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Eppo :

    la Final
    oricum sunt sigur ca o sa cantam maine la fel ca tot anul asta: aici nu bate nimeni...pana la final!!!!!!!!

    cu 6 ani în urmă (06.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!