Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne așteaptă un meci extrem de greu”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.10.2017

CSU Sibiu joacă, în această seară, o nouă partidă în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, urmând să întâlnească, de la ora 18, pe BC SCM Timișoara.

 Înaintea partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus că echipa sa va avea parte de un examen dificil la Timișoara.

„Timișoara este una dintre echipele care și-a anunțat ca și obiectiv pentru acest sezon participarea în semifinale, deci, ne așteaptă un meci extrem de greu în care lupta pe terenul de joc va fi la intensitate maximă. Au o echipă foarte bună, cu toate posturile acoperite, cu conducători buni, cu pivoți extrem de buni, care cu siguranță ne vor pune probleme. Pentru noi este primul meci după accidentarea lui Kevin (n.r Capers) și va trebui să găsim toate resursele de energie și de capacitate a jucătorilor noștri pentru a-i suplini absența și sunt convins că vom face maximul posibil pentru a juca cât mai bine, în primul rând și în al doilea rând, pentru a ne putea apropia victoria”, a spus Dan Fleșeriu. 

Partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu începe la ora 18 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    din clasici
    ...sa fie bine, sa nu fie rau...si cu speranta ca "ne vom dori mai mult victoria", bafta Dane, Hai CSU!!

    cu 6 ani în urmă (23.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!