Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne-am îndeplinit obiectivele pentru sezonul acesta, dar nu aș vrea să ne oprim aici”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.02.2017


BC CSU Sibiu a obținut o victorie importantă, miercuri seara, pe teren propriu. Sibienii s-au impus în fața celor de la BC Mureș Tg. Mureș cu scorul de 82-66, asigurându-și astfel calificarea în primele șase echipe. 

La finele meciului, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus că formația sa și-a îndeplinit obiectivele pentru acest sezon competițional, însă nu vrea să se oprească aici.

„Am avut un meci cu tensiune mare pentru noi. Nu am jucat așa de bine ca la Pitești și asta s-a văzut mai ales în sfertul trei, cel în care noi jucăm cel mai bine. Bine că am reușit în sfertul patru să revenim și să câștigăm meciul. Suntem calificați sută la sută în primii șase și asta înseamnă că ne-am îndeplinit obiectivele pentru sezonul acesta, dar nu aș vrea să ne oprim aici. Vom vedea ce putem face pentru a îmbunătăți jocul echipei și în funcție de posibilități să atingem un obiectiv mai înalt. O să avem o discuție săptămâna viitoare și vom stabili ce vom face mai mult. Mă bucur că băieții au crezut în ei și au reușit să ajungă pentru al doilea an consecutiv în primii șase și sper că, de data aceasta, nu va mai fi relaxarea de anul trecut, din faza a doua, și vom face jocuri foarte bune, cel puțin acasă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu stă etapa următoare, urmând ca în etapa 21 a LNBM să joace în deplasare la Timișoara. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    intariri
    Este f clar ca ar trebui intariri, mereu ne lovim de buget. Toate echipele deja isi iau măsuri si se întăresc.

    cu 7 ani în urmă (02.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Felicitari CSU Sibiu
    Felicitari dl Dan Fleseriu, felicitari baieti, felicitari pentru intreaga echipa din conducere. Este de inteles de ce nu avem extra transfer...bani putini, obiectiv atins... Acum tot ce vine peste este bonus. Inca odata felicitari pentru Familia BC CSU Sibiu. Poate la anul crestem putin obiectivul.

    cu 7 ani în urmă (03.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!