Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne-am culcat pe o ureche după meciul de acasă”

David Istrate

David Istrate
19.03.2019

Marți, 19 martie, în Sala Polivalentă din Craiova a avut loc partida dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu din returul sferturilor de finală ale Cupei României. Chiar dacă formația oaspete avea un avantaj de 15 puncte înaintea acestui joc, gazdele nu au renunțat să spere și au fost aproape de a produce surpriza.

În cele din urmă, Mo Curry a ratat aruncarea de la distanță la ultima fază a meciului și astfel BC CSU Sibiu s-a calificat mai departe deși a pierdut cu scorul de 79-66. La conferința de presă, Dan Fleșeriu s-a arătat mulțumit de calificare însă a remarcat și el prestația mai puțin reușită a elevilor săi. Cu toate acestea, tehnicianul lui BC CSU Sibiu rămâne în continuare încrezător în potențialul pe care îl au jucătorii săi și în calitățile echipei sale.

Ăsta era obiectivul. Am zis-o și după meciul de-acasă că vrem să ne calificăm și să nu avem accidentări. Le-am reușit pe ambele chiar dacă Craiova a avut ultima aruncare și a fost foarte riscant să jucăm așa. Ne-am culcat pe o ureche după meciul de acasă. Am crezut că nu va fi niciun fel de problemă aici la Craiova și e greu să joci când nu ești 100%. Noi am mai făcut greșelile astea. E bine că a venit acuma când ne puteam permite o înfrângere și sper să fie învățătură de minte pentru noi așa cum au fost și celălalte. Iar de-aici încolo îmi doresc să creștem. Mă bucur că ne-am calificat, repet, și sper că vom face de-acum încolo meciurile așa cum știm noi să le facem.”

Datorită acestui rezultat, BC CSU Sibiu s-a calificat în Final Four-ul Cupei României care este programat să aibă loc în data de 17-18 aprilie într-o locație ce va fi decisă ulterior.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!