Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne dorim foarte mult victoria”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.03.2017

CSU Sibiu dispută sâmbătă, de la ora 18, un nou duel în compania celor de la Steaua CSM EximBank. Sibienii sunt extrem de motivați să câștige această partidă, având în vedere că în joc este lupta pentru un loc pe podium înaintea play-off-ului, dar și dorința de a obține o victorie împotriva roș-albaștrilor în actuala ediție de campionat. 

„Suntem, sper, total pregătiți pentru un meci de o asemenea importanță. Ne dorim foarte mult victoria, ne dorim să nu mai existe echipe împotriva cărora să nu reușim să câștigăm în acest sezon și aceasta ar fi ultima șansă în ceea ce privește Steaua. Să sperăm că vom reuși să menținem ritmul lor de joc, la fel de puternic, pe toată durata meciului și ne vom crea pe final suficiente ocazii să putem câștiga. Avem foarte mare nevoie ca sala să ne susțină. Am mai spus, încă de acum o săptămână, de când eram plecați, că nu suntem singurii care cred în șansa noastră de a începe PlayOff-ul pe podium. Sperăm că sala se va umple și ne va împinge de la spate. Jucătorii noștri răspund la o astfel de motivație și cu siguranță își vor da sufletul pe teren dacă sala va fi în spatele nostru, să ne susțină”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank nu va fi televizată. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Inca un meci important netelevizat
    E cam suspect ca doua meciuri foarte importante in lupta pentru locurile 2 - 3 nu sunt televizate, Oradea - Sibiu si Sibiu - Steaua. Este de departe cel mai interesant meci al etapei, echipele aflate la egalitate pe locul 2, dar se pare ca sunt mai importante meciurile echipelor 6 - 1 si 9 - 7.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Asa ne pot acuza si stelistii ca la Sibiu e turneu K1...

      cu 7 ani în urmă (24.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @ Markus
    Ai dreptate.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Sambata Football (Soccer) rules...
    dupa cum se pare.
    Si...poate...ca bonus....evita sa arate prestatia unui anumit arbitru.....

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    :)))
    Primul lucru ne gandim la arbitraje. Nu la audienta spre zero a acestui sport. Pai nu veeeti ca deja de 3 zile se vorbeste numai de Romania-Danemarca si apoi inca vreo 3 dupa? Nu e suspect nimic.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    TV
    A fost dezbatuta destul situatia carelor de transmisie, baschetul deocamdata nu e nici pe departe la nivelul de audienta al fotbalului.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    TRANSMISIE TV
    S-au prostit cei de la Diji sport? Cum naiba sa nu transmiti cel mai important meci al etapei, care poate decide singura lupta care se mai da încă. Pentru locurile 2, 3 si 4. Bine ca transmit Oradea - Timisoara, meci fără miza unde singura necunoscuta e la cat bate Oradea. PENIBIL

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    NR.1/ TV
    Nu te mai plange , au ales sPECTACOLUL oferirit de cea mai mare forta a baschetului romanesc din ultimi ,,n" ani . Oricum nu ai facut deplasarea sa-i vezi live. CEI MAI TARI AU PRIORITATE ...

    cu 7 ani în urmă (25.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!