Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Nu am reușit să facem tot ce ne-am fi dorit, dar cred că am murit frumos”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.04.2016

CSU Atlassib Sibiu a cedat în meciul patru cu U-Banca Transilvania, formație care merge mai departe în semifinalele play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, după un scor general de 3-1.

 
Deși soarta partidei ar fi putut fi alta, Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, spune că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi, care au luptat meci de meci, tot sezonul.  

„A fost un meci în care băieții au încercat absolut tot ce se putea. Un meci pe care l-am avut în mână, de data aceasta. Este singurul meci, dintre toate cele patru, în care am fi putut să dominăm, dacă eram mai proaspeți și nu făceam greșelile acelea pe contraatacurile din prima repriză, care ne-au pus plumb în picioare. Am simțit că ai noștri au două viteze mai mult decât ei (n.r. U-BT Cluj), dar din păcate nu le-am folosit suficient de inteligent, iar eu, de pe margine, nu am reușit să găsesc alte soluții în afară de cele pe care mi le-au dat băieții. Nu am ce să le reproșez. Și-au făcut treaba cu prisosință tot  sezonul, inclusiv astăzi. Au depus o energie extraordinară (...) și-au dat sufletul pe teren astăzi băieții aceștia și merită toată aprecierea mea. Dacă ar fi să o iau de la capăt pe toți mi i-aș dori în echipă. (…) Nu am reușit să facem tot ce ne-am fi dorit, dar cred că am murit frumos”, a spus Fleșeriu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    FLESERIU
    MULTUMIM DAN,NE VEDEM LA TOAMNA MAI PUTERNICI!!
    HAI CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Felicitări Dan Fleseriu ! Va doresc sărbători fericite ! Sa ne-ntâlnim cu totii la toamnă pt un nou inceput.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Dan
    Felicitari Dane, pt tot ce ai reusit sa faci la Sibiu, desi nimeni nu spera in toamna. Ai demonstrat ca stii si poti sa pregatesti o echipa adevarata, acum e randul autoritatilor locale si mediului de afaceri privat sa demonstreze ca meritam sa avem o echipa performanta de baschet la Sibiu care trebuie sustinuta mai consistent financiar anul viitor. ACUM STIM CU TOTII CA SE POATE!!!

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Domnu' Dan....cu toata stima....gresiti profund.....n-ati murit frumos.....
    Imi permit sa il contrazic pe dl. Fleseriu si il citez pe Alphonse Allais - Partir, c'est mourir un peu, mais mourir, c'est partir beaucoup -
    Asa ca, stimatii nostri adversari, PE TEREN, de la CSU Atlssib, nu au murit....
    da' deloc...
    doar au plecat din PO...
    si au facut-o frumos...
    chiar daca au avut o zi mai slaba...au ratat...au pasat uneori si la public si la adversar...au pus mingea pe inel si n-au scuturat plasa dar....
    ne-au dat BASCHET...
    si ei, si oponentii de la U-BT Cluj...
    In sala aia, aseara, porunca a fost "Sa fie BASCHET"...
    Si a fost...jucatori si public, deopotriva...eu asta am vazut la TV...spectacol de BASCHET...
    Da, asa-i, au fost si Calota, si Zighi, si Tenter, si Paul si "ala micu' cu manuta aia a lui", si "maimuta turbata" si "ala mare, de respira greu" ....cine si ce mai vreti voi, privitorii prin lupe si microscoape....
    dar a fost BASCHET frate !!
    Mie mi-a placut. Dixit !
    Asa ca, dragilor adversari, PE TEREN, de la CSU Atlssib, voi n-ati murit, n-ati plecat de tot....ati plecat doar asa, un pic.
    Sa aveti hodina faina ( :) arhaism Sic! )...ca mintenas vine sezonul urmator si o sa avem de munca toti.
    VOI - echipele (si tot ce inseamna echipa) - sa faceti sa fie, si NOI - spectatorii - sa ne rupem palmele apludand ceea ce speram si ne dorim sa fie...adica BASCHET.

    Respect domnilor....si va multumim pentru tot ce ne-ati oferit sezonul acesta.

    P.S. Va rugam sa transmiteti multumiri doamnelor si domnilor care se straduie sa sprijine financiar CSU Atlassib si sa ii asigurati investitia dansilor transcende palpabilul, o cupa sau medalie.... au "pus umarul" la a oferi emotie adevarata...uneori agonie, uneori extaz...ofera multora, oameni simpli, anonimi, bucuria de a avea si trai o pasiune...
    Sa-i tina Dumnezeu sanatosi si nu renunte in a sustine echipa si mai departe. Chiar merita..


    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      u66
      Foarte frumos comentariul tau. Aseara ne-am bucurat de un regal de baschet. Desi sunt sustinator al U BT, totusi ma uit cu placere atat la CSM Oradea, Steaua, Craiova, Sibiu. Dupa cum se vede, in Ardeal, sponsorii si spectatorii investesc mult in baschet. De aceea, imi pare rau ca meciurile de fotbal intern, cu echipe fara nume (gen Voluntari), sunt transmise la TV, in timp ce meciurile din PO de baschet, nu. Sunt curios sa stiu ce audiente au aceste meciuri de fotbal spre deosebire de un derby de baschet. Mi-ar fi placut sa vad de ex meciul CSM Oradea cu Galati, mai degeaba decat Steaua-Dinamo!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    CSU - u66
    Întru totul de acord cu tine!

    cu 7 ani în urmă (29.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Lacrimile lui Fleseriu !!!
    Eu am fost emotionat pana la maxim dupa ce am vazut conferinta de presa. Nu am cuvinte , ma inclin in fata acestui om. Mi sau umezit ochii alaturi de el...sper din tot sufletul sa il avem aici la no iacasa inca cel putin 5 ani de zile. Imi doresc sa imi duc copii la baschet sa urmarim din tribuna CSU SIBIU iar acolo pe banca sa fie Dan Fleseriu.

    cu 7 ani în urmă (30.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!