Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Oradea nu va accepta ușor să piardă în fața propriilor suporteri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.05.2017

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se întâlnesc azi în Arena „Antonio Alexe” în meciul 2 al finalei mici din Liga Națională, acolo unde sibienii au deja 1-0 la general, iar o victorie diseară le-ar aduce acestora medaliile de bronz la finalul sezonului. 

Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, a vorbit despre acest joc secund cu încă campioana en-titre din Oradea, spunând că indiferent de rezultatul de azi echipa sa nu este dezavantajată. 

Este 1-0 la general, dar seria nu este încheiată. Oradea este o echipă extrem de solidă care probabil nu va accepta ușor să piardă în fața propriilor suporteri. Au o sală plină, suporterii lor au văzut deja multe meciuri, atât în cupele europene, cât și în campionat, și, cu siguranță, Oradea va face tot posibilul să câștige. Jucătorii noștri sunt determinați să facă un joc cât mai bun iar dacă acesta va reuși să ne aducă victoria vom fi extrem de fericiți. Însă niciuna dintre variante nu ne dezavantajează, noi având încă și varianta meciului 3, pe care îl vom disputa la Sibiu”, a punctat tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului sibian. 

Primul joc al seriei, disputat în Sala Transilvania, a fost adjudecat de roș-albaștri cu 69-63, aceștia făcând un prim pas spre treapta a treia a podiumului în sezonului 2016-2017 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Confruntarea de astăzi de la Oradea va debuta la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport 3. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!