Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Partea pozitivă este că ne-am calificat mai departe în Cupa României”

Ana-Maria Matusoiu

Ana-Maria Matusoiu
06.10.2016

Deși au pierdut returul cu Dinamo, sibienii s-au calificat mai departe în Final 8-ul Cupei României datorită avantajului de 18 puncte pe care și l-au asigurat în manșa tur. 

Galben-albaștrii au început bine partida cu Dinamo, dar au cedat pe parcurs, fiind învinși la o diferență de 7 puncte, scor 83-76. Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a vorbit la finalul meciului despre jocul elevilor săi, spunând că este nevoie de timp pentru ca echipa să se sudeze.

„Partea pozitivă după acest meci este că ne-am calificat mai departe în Cupa   României. Partea negativă este că, atunci când am avut avantaj de 10 puncte, în primul sfert, jucătorii care au venit depe bancă nu au intrat cu energia necesară și nu au făcut apărarea care trebuia, crezând că meciul este terminat. Apoi a fost greu pentru toată lumea să revină, pentru că Dinamo a prins curaj și a încercat să valorifice acest lucru. Cred că am dovedit, încă o dată, că nu suntem o echipă suficient de bine sudată și mai e nevoie de timp pentru a deveni, astfel încât să nu mai avem astfel de căderi. La un moment dat am avut emoții că putem rata calificarea, când am văzut că Dinamo are 15 puncte avans. A fost un moment delicat, dar băieții au ridicat nivelul jocului și au redus din diferență, pentru că și-au dat seama că nu putem juca doar jumătate de meci. Orice meci îl putem câștiga doar cu o apărare agresivă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 18p, Boris Lalovic 16p, Igor Mijajlovic 12p, KevinHardy 10p, Christopher Cooper 10p, Radu Paliciuc 8p, Mirel Dragoste 2p.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!