Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pentru Craiova contează foarte mult să nu termine cu 3-0”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.05.2018

Duelul dintre BC CSU Sibiu și SCMU Craiova se mută pe terenul oltenilor. Elevii lui Dan Fleșeriu pornesc de la 2-0 după victoriile de acasă și sunt la un succes de calificarea în semifinale.

Sibienii își doresc o evoluție bună și speră să obțină calificarea încă din meciul trei. Antrenorul „vulturilor” este conștient că oltenii vor da totul pentru a continua duelul din primul tur de play-off.

„Este un meci decisiv, pentru noi cel puțin. Putem să încheiem. Vrem să facem un meci foarte bun, să venim cu o victorie încă din primul meci. Dar suntem, în același timp, conștienți că și pentru Craiova contează foarte mult să nu termine cu 3-0. Sunt convins că vor da tot ce se poate în momentul ăsta, în așa fel încât să supraviețuiască în serie. Dar și noi vom evolua ca și când ar fi meciul decisiv pentru calificarea în semifinale”, a declarat Dan Fleșeriu pentru pagina de facebook a clubului sibian.

Acesta a vorbit și despre situația medicală a echipei sale.

„Nu sunt probleme. Mici accidentări persistă încă de la începutul seriei, dar băieții au trecut peste dureri și au reușit să joace primul meci destul de bine, al doilea, ceva mai bine. Să sperăm că vom fi în creștere în continuare”, a adăugat Fleșeriu.

Meciul dintre SCMU Craiova și BC CSU Sibiu, al 3-lea al seriei, se dispută astăzi, de la ora 18, la sala Ion Constantinescu. Acesta va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    exact
    Craiova va da totul pt inca un meci acasa. Acum depinde mult de motivatia si forma de joc a SBului. Cand ai 2-0 nu poti fi la fel de in priza ca atunci cand ai 0-2, oricat ar incerca sa te motiveze oricine. Insa presiunea este clar pe Cravioa acum, care trebuie sa livreze acum, la primul meci si acolo, acasa. Altfel sunt PA. Astfel incat e posibil sa joace mai relaxat SB si sa castige.
    Imi mentin totusi pronosticul facut anterior, victorie Craiova in acest meci 3, chiar in absenta lui Samuels, desi nu a iesit nimeni de la Craiova sa confirme ca nu joaca.

    cu 5 ani în urmă (08.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Well
      N-a fost să fie... 😉

      cu 5 ani în urmă (08.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      cam da..
      So close, yet so far. Cum zice cineva, Craiova s a speriat pe final. S a vazut insa si multa dorinta si determinare si in jocul Sibiului. Clar in crestere de fprma dupa declinul de la finalul sezonului regulat. Seria cu Oradea va fi insa another deal, stiti foarte bine.

      cu 5 ani în urmă (08.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Las'
      Că și voi v-ați chinuit azi cu Galațiul...
      Cel mai bine e că am terminat seria cu 3-0, câștigând două meciuri fără Laser. Craiova e o mare dezamăgire ca și echipă, astăzi ne-au molipsit și pe noi cu apărarea. Noroc că am gestionat din nou finalul de meci, lucru care ne-a mers destul de bine aproape tot sezonul. Sa vedem cât de obosiți vor veni orădenii, deși eu mai visez încă și sper să facă Pitești o minune.

      cu 5 ani în urmă (08.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da, corect
      dar noi ne chinuim de fel, nu se pune :))

      Bafta in semi, cu oricine ati pica - 99% oradea though...

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!