Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Putem spera la un rezultat pozitiv”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.09.2017

CSU Sibiu dispută joi, începând cu ora 19, primul meci din FIBA Europe Cup, în compania celor de la KB Pardubice. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a oferit o declarație de presă înaintea partidei, spunând că echipa sa așteaptă cu nerăbdare acest meci. Mai mult, tehnicianul sibian are încredere că jucătorii săi pot debuta cu dreptul în cupele europene.

„Urmează un meci mult așteptat, atât de mine, cât și de jucători. Îi simt nerăbdători să joace un meci oficial. Băieții sunt cu un moral bun, după turneul de acasă. Sperăm să depășim problema de coeziune, pe care încă o avem, și să reușim un meci bun. Dacă și rezultatul va fi pozitiv, vom vedea joi. Pardubice a jucat și sezonul trecut în Cupele Europene, chiar în grupă cu Clujul, și au făcut 1-1 și pleacă favoriți din două motive. În primul rând datorită experienței în FIBA Europe Cup, dar și pentru că sezonul acesta ei au mulți dintre jucătorii de anul trecut, astfel că le va fi mai ușor să joace împreună. Cred însă că noi, acasă, suntem o echipă puternică, iar dacă forța individuală se transferă și la nivel de joc, putem spera la un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Antrenorul galben-albaștrilor mai spune că publicul va fi un factor important în partida cu KB Pardubice.

 „Publicul, mai mult de cât oricând, ne poate împinge să facem un meci bun, o diferență pozitivă cât mai mare, dacă va fi posibil. Jucătorii noștri tineri răspund deja la public și unul dintre argumentele cu care i-am convins să vină la CSU Sibiu, a fost tocmai atmosfera pe care o fac suporterii noștri și modul în care susțin echipa. Deci publicul nu va fi doar al 6-lea jucător, ci și al 7-lea, și al 8-lea al 9-lea și vor face diferența”, a conchis Dan Fleșeriu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!