Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper că vom face a 12-a victorie și vom fi, poate, matematic calificați în primele șase”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.02.2017

Sibienii se duelează în această seară cu BC Mureș Tg. Mureș, într-o partidă care contează pentru etapa a 19-a din LNBM.

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu spune că jucătorii săi au moralul ridicat după victoria obținută în etapa precedentă la Pitești și speră ca aceștia să reușească cea de-a 12-a victorie în campionat, care le-ar putea aduce, matematic, calificarea în prima grupă valorică.

„Suntem într-o formă, cel puțin mental, bună după victoria de la Pitești. Din păcate, pentru următorul meci nu prea știm cu cine jucăm. Se tot anunță plecări sau veniri la Mureș, sunt într-o situație dificilă, bănuiesc că din punct de vedere financiar. Va fi foarte greu să ne pregătim suficient de bine meciul. Mureșul are suficient de mulți jucători buni, care pot pune probleme tuturor, și sunt totuși echipa care a câștigat la Cluj și la Oradea și n-ar trebui să le dăm aceeași șansă. Sper că vom face a 12-a victorie și vom fi, în sfârșit, poate matematic calificați în primele șase. Jucătorii cu care am avut probleme și în etapele trecute nu sunte refăcuți 100%, dar cu singuranță vor intra în teren”, a declarat Dan Fleșeriu.

Partida demarează la ora 19 și nu va fi televizată. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!