Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Suntem într-o fază în care ne-am dorit să fim”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.05.2017

CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank se duelează astăzi în primul meci din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul se joacă de la ora 20 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus înaintea partidei că cele două combatante seamănă ca stil de joc și s-a declarat încrezător într-o victorie a formației sale.

Cum ați pregătit primul meci din semifinala cu Steaua CSM EximBank?

Greu de spus. Am pregătit tot campionatul meciurile acestea din play-off. În primul rând, va trebui să depunem maximul de efort posibil. Indiferent dacă în anumite momente vom face greșeli, dacă jucăm împreună și ne ajutăm reciproc, cred că avem șansa noastră. Va trebui să le punem probleme în apărare. Din punct de vedere al atacului, știm care sunt punctele noastre forte, încercăm să le valorificăm cât de mult se poate și așteptăm să vedem ce surprize ne-au pregătit ei.

Ați avut o serie destul de grea cu BC Mureș, urmează meciurile din semifinale cu Steaua. Va fi mai greu?

Steaua este o echipă diferită ca structură, față de Mureș, cu un joc mai bun de apărare, cu niște pivoți mai buni în interior, dar buni și de la 3 puncte. Cu siguranță, foarte diferit față de ceea ce joacă Mureșul. Cred că stilul pe care îl joacă Steaua ne convine mai mult, suntem două echipe care semănăm la stilul de joc.  

Ce rezultate așeptați să obțineți din cele două meciuri de la Sibiu?

Nu ne gândim niciodată la două meciuri, ne gândim doar la primul meci. Sperăm cu optimism într-o victorie. Apoi avem timp să pregătim al doilea meci. Suntem într-o fază în care ne-am dorit să fim, am sperat de la început, chiar dacă a venit destul de greu, mai greu decât ne-am dorit. Suntem aici și nu cred că ceva în a juca pur și simplu baschet cu multă plăcere și cu mult entuziasm.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Datorita arbitrilor
    Doar multumita fluiere sunteti unde sunteti. Ati fost atat de penibili incat l-ati facut de minune pe saracul Ciulin un doua meciuri.Rusine baschetului romanesc, desi Asehotii au murit, nu a disparut sí mafia.

    cu 6 ani în urmă (01.05.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ?
      Tu esti prietenul lu' Tihi! Voi aveti doua mari probleme :arbitrajul si limba romana! Greu de rezolvat "la amandoua".

      cu 6 ani în urmă (01.05.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Si da, si nu se intampla asa
    Rãspunsuri foarte frumoase, dar azi cei de la FRB cu cine vor tine prin cavalerii fluierului? Saptamana trecutã s-a vãzut procentul mai mare pentru cine au dat, cu ajutorul arbitrilor. Problema financiarã a muresenilor a adus o decizie usoarã federatiei de baschet. In al treilea meci Reed putea castiga meciul, dar nu este sigur cã da, si in al patrulea meci obtineau tigrii victoria. CSU nu poate avea nici o scuzã, dacã pierde acest meci azi, doar atunci dacã oaspetii vor avea de 8-9 ori mai multe aruncãri de la libere decãt gazdele.

    cu 6 ani în urmă (01.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeal :

    Cu e sa o iei, la propiu
    Damb, cu e sa ți-o tragă arbitrii de la început? Fustrant. Asta meritați, sunteți prea mici pentru faza aceasta. Păcat, Mureșul ii făcea praf pe stelisti

    cu 6 ani în urmă (01.05.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Sibiul fara cei trei fluierasi
    Fara arbitri sibiu nu are nici o sansa.acum vad de ce arbitri au vrut sa o scoata pe echipa lui Martinic. Sa poate merge steaua in finala.

    cu 6 ani în urmă (01.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!