Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să demonstrăm că la Oradea am avut doar o zi proastă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.04.2018

BC CSU Sibiu dă piept pe teren propriu cu CSM CSU Oradea în etapa a 8-a din Top 6. Antrenorul formației sibiene, Dan Fleșeriu, a prefațat partida cu echipa care a administrat cel mai dur eșec în acest sezon sibienilor. Tehnicianul român se așteaptă la o apărare mai bună din partea elevilor săi, dar și o viteză mai bună a jocului în atac.

„Urmează un meci în care noi trebuie să demonstrăm că la Oradea am avut doar o zi proastă. Va fi un meci în care trebuie să lucrăm mult mai bine în apărare, mai bine decât am făcut-o chiar și la Steaua, un meci în care trebuie să lucrăm foarte mult la viteza noastră de atac. La ambele capitole am avut suferit în ultimul timp, la ambele încercăm în antrenamente să corectăm tot mai mult și ar trebui să se vadă deja rezultatele. Mă aștept la un meci spectaculos, pentru noi extrem de important pentru securizarea locului 2 la final de campionat, iar pentru Oradea la fel de important pentru a încerca să urce cât mai sus înainte de play-off. Așadar, va fi un meci cu miză mare, în care avem nevoie ca publicul să ne susțină, să facă atmosferă așa cum va fi probabil în paly-off . De acest meci depinde clasarea noastra înainte de play-off și dacă vom avea avantajul terenului propriu mai mult timp” a spus antrenorul pentru site-ul oficial al clubului sibian.

În actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu are 2-1 la general în fața lui CSM CSU Oradea, echipă care a învins-o în finala mică din sezonul trecut.

foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!