Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să facem maximum posibil astfel încât să câștigăm cel puțin un meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.04.2017

CSU Sibiu joacă joi și sâmbătă meciurile 3 și 4 din seria cu BC Mureș, iar antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, speră că jucătorii săi vor reuși să câștige cel puțin una din cele două confruntări. 

Seria repornește de la scorul de 1-1, după ce galben-albaștrii au câștigat primul meci de la Sibiu, iar  mureșenii pe cel de-al doilea. 

„Evident, moralul nu este cel mai bun posibil. Plecăm de la scorul de 1-1 și luptăm împotriva unei echipe foarte bune, cu foarte mulți aruncători buni, cu o apărare bună- în ultimul meci al lor. Dar, până la urmă, ne-am dorit să ajungem aici, să jucăm cu cele mai bune echipe din campionat. Am vrut să ne întrecem cu ei și trebuie să facem maximum posibil astfel încât să câștigăm cel puțin un meci. Starea de sănătate a băieților este ceva mai bună decât săptămâna trecută, am depășit problemele, și să sperăm că, din punct de vedere fizic, vom fi mai proaspeți și vom reuși să facem jocuri cât mai bune și în apărare și în atac”, a spus Dan Fleșeriu.

Meciul 3 dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș se joacă joi, de la ora 17:30, și va fi transmis în direct pe Digisport 3. Meciul 4 se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20 și va fi LIVE pe Digisport 4. În caz de egalitate, după cele două partide de la Mureș, meciul decisiv se va juca la Sibiu, marți, 25 aprilie.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    csu sibiu
    Da, Muresul ne-a readus cu picioarele pe pamant, sa vedem daca baietii sunt caractere puternice...hai CSU!

    cu 7 ani în urmă (19.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Bc Mures
    Hai Bc Mures

    cu 7 ani în urmă (19.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!