Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Va trebui să jucăm mai bine decât media jocurilor noastre”

David Istrate

David Istrate
01.06.2019

Dan Fleșeriu: „Va trebui să jucăm mai bine decât media jocurilor noastre”

Duminică, 2 iunie, Arena Antonio Alexe va găzdui cel de-al treilea duel dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu. Această partidă este extrem de importantă, deoarece poate fi cea prin care trupa antrenată de Cristian Achim câștigă cel de-al doilea titlu consecutiv.

Bihorenii au reușit să își adjudece ambele întâlniri ce au avut loc în Sibiu și mai au nevoie de o singură victorie pentru a deveni campioni. În același timp, elevii lui Dan Fleșeriu nu renunță și vor încerca, mai mult ca sigur, să întoarcă rezultatul și să trimită seria în joc decisiv. Iată ce a declarat antrenorul sibienilor înainte de cea de-a treia partidă:

Ne așteaptă un meci trei, pe care trebuie să-l jucăm așa cum este, un meci decisiv. Un meci în care, evident, ne dorim să jucăm bine, mai bine decât am făcut-o în primele două, și să obținem victoria. Vor fi meciuri extrem de grele pentru noi. Cu siguranță, băieții își doresc să nu se termine seria aici și să facă tot ceea ce depinde de noi să câștigăm. Va trebui să jucăm bine, mai bine decât media jocurilor noastre pentru că Oradea este o echipă bună care a demonstrat, în primele două jocuri, că poate să joace și extrem de agresiv, și combinativ. Noi trebuie, neapărat, să găsim soluțiile pentru a-i opri.”

Meciul 3 este programat duminică, 2 iunie, de la ora 19:00, în direct la Digisport 4.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu - Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!