Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Vom da totul astfel încât să fim cât mai aproape de câștigarea unei medalii”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.05.2017

Finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin debutează joi, cu primul meci dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. Înaintea confruntării, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a vorbit despre meciul 4 cu Steaua CSM EximBank, din semifinale, spunând că echipa sa este conștientă că ar fi putut face un joc mai bun.   

„În echipă, atmosfera este oarecum de frustrare pentru că știm că puteam mai mult cu Steaua. Am rămas cu un gust amar după ultimul meci, iar impresia mea este că am deranjat extrem de mult că suntem în primele 4 și cu șanse să jucăm o finală. Suntem totuși CSU Sibiu, avem mulți suporteri, sala e plină meci de meci și ne dorim foarte mult să ne continuăm drumul și să îi facem mândri de noi pe fani, indiferent ce se va întâmpla pe teren”, a spus Dan Fleșeriu.

Tehnicianul lui CSU Sibiu a mai spus că jucătorii săi vor da totul pe teren pentru a fi mai aproape de medaliile de bronz și speră într-o victorie a acestora în meciul de mâine.  

„Vom da totul astfel încât să fim cât mai aproape de câștigarea unei medalii. Oradea este o echipă extrem de valoroasă și a demonstrat asta în Cupele Europene. În schimb, noi am reușit victorii  împotriva lor aici, la Sibiu, și nu văd de ce nu am reuși încă o dată, astfel încât decisivul să se joace la ei acasă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida se joacă de la ora 19, la Sala Transilvania din Sibiu, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!