Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Vor fi foarte periculoși pentru noi.”

David Istrate

David Istrate
08.02.2019

Sâmbătă, 9 februarie, BC CSU Sibiu și SCM U Craiova deschid o nouă etapă a fazei secunde din grupa Roșie. În precedentele două întâlniri, adversarele și-au împărțit victoriile, prin urmare duelul oferit de cele două va fi unul foarte intens.

Cu o zi înainte de disputarea acestui joc, Dan Fleșeriu, tehnicianul liderului LNBM a oferit o scurtă declarație în care a lăudat-o pe SCM U Craiova, spunând că apărarea va face diferența

„Urmează un meci cu o echipă deosebit de periculoasă, o echipă echilibrată, cu jucători buni pe toate pozițiile, cu jucători experimentați. De asemenea, o echipă care vine cu orgoliul rănit după ultima înfrângere din Cupa României. Vor fi foarte periculoși pentru noi și noi trebuie să facem un meci foarte, foarte bun pentru a avea șanse să câștigăm din nou. Evident că ne bazăm din nou pe apărare, vom încerca să fim extrem de agresivi, în special cu guarzii lor și să sperăm că vom și reuși lucrul acesta. Am pierdut o dată cu ei, în tur, și ținem minte cât de greu ne-a fost să revenim în meciul ăla chiar dacă ne-au condus la o diferență mare. Vom face absolut tot posibilul să începem vacanța după o victorie care să bucure suporterii noștri.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

Partida dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova va avea loc sâmbătă, 9 februarie, și va începe la ora 18:00, fiind transmis în direct pe FRBTV și preluat de prosport.ro și sport.ro.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!