Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, despre jocul cu Dinamo: „Trebuie să-i luăm în serios, să facem un joc bun și să venim evident cu o victorie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.10.2018

Primul al sezonului din grupa valorică A al sezonului 2018/2019 din Liga Națională de Baschet Masculin le pune față în față pe Dinamă Știința București și BC CSU Sibiu. Partida va demara de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Digisport.

Dan Fleșeriu, antrenorul principal al celor de la BC CSU Sibiu, a prefațat partida în care echipa sa va debuta oficial în noul sezon competițional. Tehnicianul a spus că echipa lui trebuie să trateze cu seriozitate adversarul și pregătirea din presezon să de vadă și să le aducă primul succes:

Băieții sunt dornici să înceapă odată campionatul. A fost o perioadă lungă de pregătire. O perioadă în care am reușit să ne pregătim bine și sper că asta se va și vedea începând din prima etapă. Dinamo nu mai este echipa de anul trecut. Are câțiva jucători străini. Are un antrenor nou. Cu siguranță vor pune probleme, cel puțin acasă, multor echipe. Trebuie să-i luăm în serios, să facem un joc bun și să venim evident cu o victorie. Noul format al competiție, cu doar 8 echipe în prima grupă, nu mai permite meciuri ușoare sau meciuri pe care le poți câștiga ușor. Orice victorie în deplasare va conta extrem de mult de data aceasta.”

BC CSU Sibiu a avut o vară plină, în care a desfășurat partide de pregătire în cantonamentul din Serbia, la București dar și în cadrul Memorialului Elemer Tordai.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!