Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu, după tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României: „Nu avem voie să subestimăm niciun adversar.”

David Istrate

David Istrate
25.03.2019

Luni, 25 martie, Federația Română de Baschet a anunțat atât locația unde va avea loc Final Four-ul Cupei României cât și duelurile din semifinale. Turneul final al Cupei României va avea loc la Cluj-Napoca, iar semifinalele sunt CS Dinamo Știința București – BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea – U-BT Cluj-Napoca.

Chiar dacă CSU Sibiu pare favorită clară în confruntarea cu Dinamo București, Dan Fleșeriu îndeamnă la cumpătare, fiind conștient că într-un turneu în care fiecare meci este eliminatoriu se pot produce numeroase surprize.

O tragere la sorți care, la prima impresie, ne favorizează. Este evident echipa cea mai ușoară din cele trei cu care puteam să nimerim dar n-avem voie să-i subestimăm. Am avut meciuri grele cu Dinamo, și-au îmbunătățit lotul destul de mult și probabil se vor califica și în playoff. Așa că pentru noi va fi un meci bun, un meci important și să sperăm că vom putea face pasul către finală. Repet, nu avem voie să subestimăm niciun adversar. Mai ales în meciurile de Cupă surprizele pot apărea așa cum Craiova a fost foarte aproape să facă o surpriză cu noi și Dinamo a reușit cu Timișoara.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian

În sferturile de finală, BC CSU Sibiu și-a făcut viața grea în returul cu SCM U Craiova, fiind aproape de a pierde calificarea. În cele din urmă, trupa antrenată de Dan Fleșeriu a menținut diferența necesară pentru a trece în semifinală și a evitat astfel un moment dificil. În schimb, CS Dinamo Știința București a reușit să producă surpriza în fața lui SCM Timișoara, după ce a recuperat un deficit de 11 puncte.

Partida dintre CS Dinamo Știința București și BC CSU Sibiu are loc în 17 aprilie și deschide Final Four-ul Cupei României. Cea de-a doua semifinală se va juca tot în 17 aprilie, urmând ca finala să aibă loc în 18 aprilie, tot în BTarena.

*foto: Adrian Bugariu/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Nu
    acest meci ar trebui sa fie motiv de stres pentru dvs. Cred ca veti castiga la peste 15 puncte. La ce jocuri a putut sa faca in top 6 Timisoara (cel putin pana la un moment dat), cu tot respectul pentru d-nul Costescu (pe care mi l-as fi dorit ca antrenor la Cluj) as spune mai degraba ca Timisoara a pierdut decat ca Dinamo a castigat. (Stiu ca suna aiurea, poate mai buna ar fi analogia cu "un 11 metri se rateaza nu se apara")

    cu 5 ani în urmă (26.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!