Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, noul antrenor de la CSȘ Giurgiu?

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.08.2013

Dan Fleșeriu ar putea fi noul antrenor al lui CSȘ Giurgiu. El i-ar lua astfel locul pe banca tehnică lui Chris Terrel, antrenorul din sezonul trecut, care s-a despărțit de echipă în această vară.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a confirmat pentru TotalBaschet.ro că se află în negocieri cu formația din orașul de la malul Dunării, neexistând însă niciun contract semnat.

Fleșeriu a antrenat în ultimele 5 sezoane echipa de baschet feminin CSM Satu Mare, cu care a disputat 2 finale ale campiontului și două finale de Cupa României. În sezonul 2012/13 a participat cu sătmărencele în EuroCup Women.

Tehnicianul se va alătura joi lotului național de senioare unde ocupă funcția de antrenor asistent. El a antrenat în această vară lotul național U20 feminin, iar în 2012 s-a aflat pe banca naționalei de senioare din postura de antrenor principal.

CSȘ Giurgiu se află la al treilea sezon în LNBM. Prezența sa la startul ediției viitoare a campiontului a fost pusă serios sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ........
    Asta e antrenorul care s-a dus la Campionatul European si zicea ca n-are obiectiv!:))))....Buna alegere Giurgiule!....inseamna ca nici voi n-aveti obiectiv!:)))).....baiatul a plecat de la lot si FRB trebuia sa-i gaseasca echipa!...e din SISTEM!.....va mai intrebati de ce ne bate Islanda si acasa si-n deplasare cu un singur jucator de peste 2m!....aveti unul din raspunsuri aici!:)))).....de rasul lumii!!!

    cu 10 ani în urmă (22.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Chamb:

      @Vladut10
      Chiar daca nu avem noi obiectiv cum spui tu... pe voi v-am batut pe unde v-am prins... 3-1 la general ;)

      cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @Vladut10
    Ati prins un sezon mai bun si gata s-au umflat muschii pe voi.....stii ca intotdeauna exista o roata care se invarte iar in romanica cu viteza destul de mare...eu nu va doresc dar...

    cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      eroare
      Marsupialule(imi permit sa ti-o spun sub forma de alint),tu erai un tip cu comentarii pertinente si obiective,cred ca doar ai perceput inexact mesajul cu pricina,care nu are nimic a face cu "muschii" Craiovei,respectiv nu cred ca se vroia o ironie cu "manta" la adresa giurgiuvenilor,pur si simplu se referea la altceva.Eu ma bucur sincer ca ati gasit resurse,sper in egala masura de sincer sa si aiba acoperire vorbele si totodata va doresc un sezon spectaculos.

      cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Cum impactul echipei din Giurgiu in baschetul romanesc este considerat de marea majoritate a iubitorilor de baschet care posteaza pe aici spre inexistent ma gandesc ca tot aceeasi iubitori trebuie sa caute cauza rezultatelor cu Islanda in cu totul si cu totul alt loc....zic si eu.
      Nu neg ca mi-ar fi placut sa vad lotul vostru la Giurgiu dar decat sa se retraga mai bine asa..si cine stie poate maine o sa fie mai bine.
      Colegul tau de tribuna poate nu-l simpatizeaza pe tipul asta dar nici resursele de anul asta nu le stie asa ca ..

      cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Pt.Chamb & canguru

    Buzestii a observat foarte bine nuanta!

    Nu am nimic cu echipa din Giurgiu,ba dimpotriva dupa Craiova si Rovinari ma lega o simpatie si fata de echipa voastra anul trecut....de ce?....1)evolua un craiovean de-al nostru acolo Corneanu ; 2) imi placea mult ambitia cu care tratati meciurile de acasa,mai ales!
    Ce nu mi-a placut acum?....ca nu ne putem debarasa de vechile metehne,de trecut,avem aceleasi apucaturi primitive :pile,relatii,s.a.m.d!...in loc sa vina un antrenor cu VALOARE la Giurgiu ,vine unul caruia noi, FRB ,trebuia sa-i gasim un contract la o echipa din LMNB,prin distinsa si neclintita de acolo doamna Iliescu!....mai continuam!?
    Dl. Fleseriu a dat declaratia aia epocala!....''mergem la Campionatul European Divizia X dar nu avem niciun obiectiv''...ce incredere sa mai ai intr-un asemenea antrenor?...care pentru el a castiga e totuna cu a pierde!!!
    Cum sa progresam cangure asa?...putea sa vina si la Craiova ca aveam acelasi punct de vedere!....nu mergem pe VALOARE!....la noi sita cerne...altfel!!!

    In speranta ca m-am facut inteles va urez un sincer bafta in viitorul campionat!

    cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Poate am interpretat eu gresit primul mesaj al tau, daca este asa imi cer scuze;
      Eu nu spun nici ca e bun nici ca e rau Fleseriu, in mod evident mi-as fi dorit sa avem cel putin antrenorul si lotul de anul trecut dar suntem departe de asta asa ca nu pot decat sa sper ca o sa iasa soarele.
      Unui antrenor de valoare cum spui tu( nu ca domnul Fleseriu nu ar fi) trebuie sa ai ce-i sa-i oferi....

      cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Giurgiu!
    Vreau sa rectific,ati avut 2 craioveni acolo,celalalt Alin Guta,fiul marelui arbitru Sandu Guta!

    cu 10 ani în urmă (23.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!